Η RAVENNA αλλάζει τον εμπορικό χάρτη στη Βόρεια Ελλάδα

Η RAVENNA αλλάζει τον εμπορικό χάρτη στη Βόρεια Ελλάδα

Με ένα μεγάλο πολυκατάστημα δίνει λύσεις όχι μόνο στα πλακάκια και είδη υγιεινής αλλά και στα έπιπλα σπιτιού και φωτιστικά 

Η RAVENNA αλλάζει τον εμπορικό χάρτη στη Βόρεια Ελλάδα
Μέσα στην δύσκολη αγορά του 2017 η RAVENNA
, μία 100% ελληνική εταιρία, με μια επένδυση 3.1 εκατομμυρίων ευρώ εγκαινίασε πριν 3 μήνες το νέο πολυκατάστημα 5.000m2  στο πιο εμπορικό σημείο της Θεσσαλονίκης, ακριβώς δίπλα από το Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos και άνοιξε 28 νέες θέσεις εργασίας στην Θεσσαλονίκη. 

Κλείσιμο
Το νέο concept RAVENNA με το ανανεωμένο λογότυπο RAVENNA No1, παρουσιάζει στην αγορά της Βορείου Ελλάδος, ένα νέο μοντέρνο χώρο με την φιλοσοφία της εταιρείας που την έκανε γνωστή πανελλαδικά και όχι μόνο, προσφέροντας την μεγαλύτερη ποικιλία σε ετοιμοπαράδοτα πλακάκια και είδη υγιεινής. Επίσης επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της με την προσθήκη 2 νέων κατηγοριών, έπιπλα σπιτιού και φωτισμός, σε τεράστια ποικιλία και όλα άμεσα διαθέσιμα. 

Για τους πελάτες εκτός Θεσσαλονίκης οι νέες κατηγορίες έπιπλα σπιτιού και φωτισμός μαζί με τα πλακάκια και είδη υγιεινής είναι άμεσα προσβάσιμα  από το www.ravenna.gr και με ένα κλικ θα είναι έξω από την πόρτα σας σε όλη την Ελλάδα.  

H RAVENNA φέτος, όχι μόνο εγκαινιάζει το νέο πολυκατάστημα στην Θεσσαλονίκη αλλά γιορτάζει και 15 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα όπου και κατάφερε να είναι πρώτη στις προτιμήσεις των καταναλωτών, πάντα με τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά, αλλά με σταθερά υψηλή την ποιότητα όλων των προϊόντων της.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης