Αραίωση Μαλλιών: Και τώρα τι κάνω;

Αραίωση Μαλλιών: Και τώρα τι κάνω;

Όταν η αραίωση μαλλιών κάνει την εμφάνισή της, ανησυχία και ανασφάλεια είναι τα συναισθήματα που μας κατακλύζουν. 

Αραίωση Μαλλιών: Και τώρα τι κάνω;
Το θετικό είναι ότι η σύγχρονη ιατρική επιστήμη έχει τη λύση ενάντια στην ανδρογενετική αλωπεκία και αυτή ακούει στον όρο «μεταμόσχευση μαλλιών». Όταν δε η λύση προσφέρεται από την κλινική Advanced Hair Clinics, την βραβευμένη ως «Καλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στον Κόσμο για το 2016» (Best International Hair Clinic 2016 by IMTJ), τα νέα είναι ενθαρρυντικά!

Κλείσιμο


Το αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται σταδιακά μετά τον τρίτο μήνα και ολοκληρώνεται μέσα σε 1 χρόνο. Η επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων που εμφυτεύτηκαν ένα προς ένα φτάνει το 98%. 

Ποιους αφορά η μεταμόσχευση μαλλιών: 
Άνδρες και γυναίκες, με πρόβλημα ανδρογενετικής αλωπεκίας οποιουδήποτε σταδίου. Μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να γίνει ακόμα και σε πιο εξιδεικευμένες περιπτώσεις, όπως σε περιπτώσεις αραίωσης μαλλιών μετά από τραύμα ή έγκαυμα, ακόμα σε περιπτώσεις όπου παρατηρείται αραίωση στα γένια ή τα φρύδια.  

Είναι οριστική και μόνιμη η λύση;
 Η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE είναι η μόνη αποτελεσματική μέθοδος αποκατάστασης του προβλήματος καθώς δεν υπάρχει κάποια φαρμακευτική θεραπεία που βοηθά στην επαναφύτρωση των μαλλιών. Φαρμακευτικές ουσίες όπως η μινοξιδίλη και η φιναστερίδη μπορούν μεν να επιβραδύνουν την τριχόπτωση, αλλά σίγουρα δεν λύνουν οριστικά το πρόβλημα.


Advanced Hair Clinics 

Αθήνα: (+30) 210 6980451
Θεσσαλονίκη: (+30) 2310 224240
Πάτρα: (+30) 2610 226562

www.advancedhairclinics.gr 
info@advancedhairclinics
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης