Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου - Μάκης Σούλης: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους

Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου - Μάκης Σούλης: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους

Το love story ανάμεσα σε δύο νέους, αλλά με ηχηρά οικογενειακά επώνυμα ανθρώπους, τη Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου και τον Μάκη Σούλη, έλαβε επίσημα τέλος. Ο φιλικός τρόπος του χωρισμού δείχνει ότι το πρόβλημα ανάμεσά τους μάλλον ήταν ο ίδιος ο χρόνος - που δεν τους οδηγούσε πουθενά

Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου - Μάκης Σούλης: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους
Στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Μάκης Σούλης περιφερόταν χαλαρός στα σοκάκια της Μυκόνου περιτριγυρισμένος από αιθέριες υπάρξεις. Τα σχετικά φωτογραφικά πειστήρια, μάλιστα, δημοσιοποιούνταν μέσω των social media από τον κύκλο του. Την ίδια στιγμή η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου ήταν άφαντη, κάτι που προκάλεσε έκπληξη στους φίλους του (πρώην) ζευγαριού.

«Το τελευταίο διάστημα είχαν προβλήματα και παρόλο που προσπάθησαν να τα ξεπεράσουν, η καθημερινότητα τελικά τους νίκησε», διατείνονται φίλοι τους. Τα ίδια άτομα υπογραμμίζουν ότι «η απόφαση για τον χωρισμό ήταν κοινή, καθώς έβλεπαν και οι δύο ότι η σχέση πλέον δεν οδηγούσε πουθενά. Χώρισαν, λοιπόν, χωρίς τσακωμούς και παρατράγουδα, επιλέγοντας στο εξής να μείνουν δύο πολύ καλοί φίλοι».

Κλείσιμο
Βέβαια, στους κοσμικούς κύκλους ψιθυρίζονται πολλά, τα οποία όμως παραμένουν ανεπιβεβαίωτα. Σύμφωνα με αυτές τις φήμες, η Μαρία-Ελένη μετά από τρία χρόνια δεσμού και επιτυχημένης συγκατοίκησης έδειχνε αποφασισμένη να κάνει το επόμενο βήμα επισημοποιώντας τη σχέση της με τον μουσικό Μάκη Σούλη. Εκείνος όμως, ήταν πιο διστακτικός δεδομένου ότι έχει ήδη παντρευτεί μία φορά και έχει ένα παιδί από προηγούμενο γάμο. Η σχέση αυτή που είχε όλες τις προοπτικές να εξελιχθεί σε «βίον ανθόσπαρτον και ευτυχή» φαίνεται ότι, παρά τις προσπάθειες και των δύο, δεν μπόρεσε να εξελιχθεί. Τώρα πια Μαρία-Ελένη και Μάκης είναι μακριά και αγαπημένοι, συνεχίζοντας ο καθένας τη ζωή του.



Φίλοι και εραστές

Η oικογένεια Σούλη δεν χρειάζεται συστάσεις. Συγκαταλέγεται στα μεγάλα επιχειρηματικά τζάκια της χώρας. Μάλιστα τις δεκαετίες ’70-’90, δηλαδή στη διάρκεια μιας περιόδου μεγάλης οικοδομικής άνθησης στην Ελλάδα, η πλειονότητα των κατοικιών εφοδιάστηκαν θερμοσίφωνες  της εταιρείας Soulis.

Ο Μάκης Σούλης είναι ο δευτερότοκος γιος του ιδρυτή της εταιρείας, Αναστάση Σούλη, και ένας σαραντάρης που σταδιακά απαρνήθηκε τις επιχειρήσεις για χάρη της μουσικής. Ο ασυμβίβαστος και μποέμ μουσικός παραγωγός είχε πολλά κοινά σημεία ως προς τον τρόπο ζωής με τη Μαρία-Ελένη (κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη) την οποία τύχαινε να ξέρει από μικρή. Για το πώς μια φιλία μετατράπηκε σε έναν θυελλώδη έρωτα, ο ίδιος ο Μάκης Σούλης είχε εξηγήσει στο «thema people» παλαιότερα: «Γνωριστήκαμε πιο καλά πριν από τρία χρόνια, όταν μέσω μιας κοινής παρέας βρεθήκαμε σε μια εκδρομή. Τη Μαρία-Ελένη τη θυμάμαι ως κοριτσάκι, καθότι επί πολλά χρόνια έκανα παρέα με την αδελφή της, τη Μάρθα.



Από τις κοινές διακοπές στην αρχή του καλοκαιριού

Ο έρωτάς μας υπήρξε κεραυνοβόλος γι’ αυτό και συγκατοικήσαμε αμέσως, αρχικά στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη και αργότερα στο δικό μου, στην Κινέττα. Με τη Μαρία-Ελένη μας συνδέουν οι κοινοί κώδικες επικοινωνίας και τα κοινά βιώματα».

Οταν πέρυσι κυκλοφόρησε το νέο CD του με τίτλο «Sensual Journey», ο Μάκης Σούλης βρέθηκε να συνεργάζεται με τη Μαρία-Ελένη, καθώς εκείνη είχε αναλάβει όλη τη σκηνοθετική επιμέλεια της παρουσίασης. Η καλλιτεχνική τους συνύπαρξη απέφερε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και όσοι άνθρωποι του θεάματος βρέθηκαν ανάμεσα στους προσκεκλημένους εκείνη τη βραδιά, εξέφραζαν τον θαυμασμό τους για το ζευγάρι. Η αλήθεια είναι ότι φαίνονταν απολύτως ταιριαστοί -κάτι που, κατά κάποιον τρόπο, δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, αφού ο χωρισμός έγινε σχετικά ανώδυνα και χωρίς τις συνήθεις εντάσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης