Τι φέρνει το 2020 στην Υγεία: Το σχέδιο «Καρολίνσκα» και οι νέες θεραπείες

Τι φέρνει το 2020 στην Υγεία: Το σχέδιο «Καρολίνσκα» και οι νέες θεραπείες

Το 2020 αναμένεται να τεθεί σε πιλοτική εφαρμογή το σχέδιο «Καρολίνσκα» στα νοσοκομεία, ενώ με ταχύ βηματισμό το υπουργείο Υγείας καλείται να αναλάβει δράση και στο πεδίο του φαρμάκου

200103164421_tota3
ανουάριος 2019. Πριν από έναν χρόνο ακριβώς, στις 7 του πρώτου μήνα του έτους, μια νέα διαδρομή ξεκινούσε -και- για μένα με το «ανέβασμα» της νέας ιστοσελίδας του ομίλου ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, της στοχευμένης σε θέματα Υγείας και Ευεξίας ιστοσελίδας, ygeiamou.gr. Ήταν η επίσημη έναρξη της διαδρομής, η προετοιμασία της οποίας είχε διαρκέσει τους τελευταίους δύο μήνες του 2018.

Ως συντάκτρια Υγείας επί 13 χρόνια του ΘΕΜΑ και του protothema.gr από το 2008, η συμμετοχή μου στον πυρήνα της ομάδας του ygeiamou.gr ήταν μονόδρομος. Αλλά και μία μεγάλη πρόκληση. Γιατί ναι μεν θα βρισκόμουν στα γνώριμα μονοπάτια της ειδησεογραφίας στο διαδίκτυο, αλλά όχι για ένα γενικής ενημέρωσης site – και για να είμαι πιο ακριβής, για ένα τεράστιας επισκεψιμότητας site, το protothema.gr-, αλλά για μια ιστοσελίδα επικεντρωμένη σε θέματα υγείας και επιστήμης, σε όλες τις εκφάνσεις τους. Το καλό ήταν ότι είχα προπονηθεί πολύ τα προηγούμενα χρόνια στο κυνήγι της έγκυρης, αξιόπιστης, αποκλειστικής είδησης στο πεδίο της Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης