Ποια προνόμια κερδίζετε με τα οικογενειακά προγράμματα υγείας

Ποια προνόμια κερδίζετε με τα οικογενειακά προγράμματα υγείας

Οργανώστε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας επιλέγοντας το ιδανικό οικογενειακό πρόγραμμα υγείας

asfalisi
Η επιλογή ενός οικογενειακού προγράμματος υγείας είναι μια έξυπνη λύση για την σύγχρονη οικογένεια καθώς όλα τα πακέτα family που διαθέτουν οι ασφαλιστικές εταιρίες προσφέρουν εκπτώσεις και έξτρα προνόμια. Αυτό που κυρίως επιτυγχάνουν τα οικογενειακά προγράμματα είναι να μειώνεται το κόστος των ασφαλίστρων και έτσι να οργανώνεται καλύτερα ο οικογενειακός προϋπολογισμός.

Για παράδειγμα, ένα συμβόλαιο υγείας μπορεί να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας για μια τετραμελή οικογένεια (γονείς και δύο ανήλικα παιδιά) με κόστος 1.000 ευρώ ετησίως. Αν ασφαλιστεί κάθε μέλος της οικογένειας ξεχωριστά τα ασφάλιστρα θα ανέλθουν συνολικά σε 1.500 ευρώ ετησίως.

Τα προγράμματα για όλη την οικογένεια δίνουν έμφαση στην ευελιξία προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των μελών. Δηλαδή οριοθετούν το ύψος του κεφαλαίου για όλα τα μέλη συνολικά το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπως επιθυμείτε για την κάλυψη οποιουδήποτε μέλους της οικογένειάς σας. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί αν συμβεί κάτι σοβαρό σε κάποιο μέλος και «αντλήσει» το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλαίου για την κάλυψη εξόδων νοσηλείας, θα περιοριστεί κατά πολύ το ποσό που αναλογεί στα άλλα μέλη της οικογένειας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης