Αντιγήρανση πέους: Οι τρεις μέθοδοι που την επιτυγχάνουν

Αντιγήρανση πέους: Οι τρεις μέθοδοι που την επιτυγχάνουν

Η μέθοδος που μπορεί να αναζωογονήσει τον μηχανισμό στύσης και να αποτρέψει περαιτέρω προβλήματα σεξουαλικής δυσλειτουργίας

antigiransi
Με την αντιγήρανση να είναι Νο1 ζητούμενο όλων, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι μέθοδοι, που θα συνέβαλαν στην «αναζωογόνηση» και στην αντιγήρανση του πέους.

Με δεδομένο ότι πάρα πολλοί άνδρες αντιμετωπίζουν προβλήματα σεξουαλικής δυσλειτουργίας – άλλοι μικρότερης και άλλοι μεγαλύτερης κλίμακας – ή έχουν θέματα… μεγέθους (χωρίς να έχουν κάποιο ανατομικό ή λειτουργικό πρόβλημα), οι επαναστατικές θεραπείες, που είναι μη επεμβατικές, σίγουρα έχουν να προσφέρουν πολλά σε έναν πληθυσμό που χρειάζεται να νιώσει σίγουρος για την ανδρική του ρώμη, στην οποία στηρίζει τη φήμη, την αυτοπεποίθησή του και, τελικά, την ευτυχία του.

Ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης εξηγεί ποιες είναι αυτή τη στιγμή οι top θεραπείες, των οποίων η ζήτηση έχει απογειωθεί.

«Μιλάμε για το AndroWave, το RestoreX και τη χρήση υαλουρονικού οξέος, που με βάση τα ευρήματα πολλών επιστημονικών μελετών – σε συνδυασμό πάντα και με την εκτεταμένη κλινική εμπειρία σε εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς – έχουν πολύ καλά αποτελέσματα», λέει ο Δρ. Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης