Αυτά που πρέπει να πάρετε οπωσδήποτε μαζί σας στις διακοπές

Αυτά που πρέπει να πάρετε οπωσδήποτε μαζί σας στις διακοπές

Έκτακτα και επείγοντα περιστατικά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν. Το ζήτημα είναι αν εμφανιστούν μπροστά σας, να έχετε προνοήσει για το πώς θα τα αντιμετωπίσετε. Πριν σας πούμε το πώς, να σας ενημερώσουμε ότι δεν πιάνουν καθόλου χώρο στη βαλίτσα!

190712154723_chen
Φτιάχνεις βαλίτσες, τις γεμίζεις με ρούχα, επιλέγεις το κατάλυμα που θα μείνεις, τα εστιατόρια που θα φας, τις παραλίες που θα κάνεις μπάνιο, τα μονοπάτια που θα ακολουθήσεις, έχεις πρόγραμμα. Βάζεις στο πλάνο βόλτες σε αρχαιολογικούς τόπους και μνημεία, περιπάτους σε τοποθεσίες φυσικού κάλλους. Φροντίζεις την κάθε λεπτομέρεια των διακοπών σου, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές και δεν θέλεις τίποτε να πάει στραβά. Ειδικά αν οι διακοπές σου είναι στο εξωτερικό και ιδιαίτερα αν είναι σε κάποιον τόπο μακρινό, εξωτικό και ενδεχομένως όχι τόσο ανεπτυγμένο όσο η Ευρώπη. Ακόμη και αν ανήκετε σε εκείνους που το τελευταίο πράγμα που θέλουν να λάβουν υπόψη είναι η πιθανότητα για κάτι απρόοπτο στις διακοπές τους, είναι δεδομένο ότι αυτά συμβαίνουν. Μπορεί να είναι το στραμπούληγμα ενός αστραγάλου σε κάποιο κυκλαδονήσι, μπορεί όμως να είναι και το σπάσιμο ενός ποδιού στην Ινδία. Και τότε, τι μπορείς να κάνεις όταν βρίσκεσαι ακινητοποιημένος, χωρίς τη δυνατότητα να περπατήσεις καν, στη μέση του πουθενά και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σου; Κι αν είναι Δεκαπενταύγουστος; Κι αν είναι νύχτα; Κι αν το κοντινότερο νοσοκομείο απέχει εκατοντάδες χιλιόμετρα; Κι αν πρέπει να μεταφερθείς άμεσα; Αυτά είναι τα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει ένας προνοητικός άνθρωπος, ώστε να έχει ήσυχο το κεφάλι του στις διακοπές.

Σε εκείνες τις κρίσιμες στιγμές αυτό που μπορείς να κάνεις και να έχει άμεσο αποτέλεσμα είναι να σηκώσεις το τηλέφωνο και να καλέσεις την INTERAMERICAN για να αναλάβει τα υπόλοιπα. Ακόμη κι αν βρίσκεσαι στο νότιο ημισφαίριο, στην Ασία ή στην Αφρική.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης