Δέκα λόγοι για να τρώμε θαλασσινά

sarakosti01

Είναι πλούσια σε βιταμίνες, ω-3 λιπαρά οξέα, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, ενώ δρουν προληπτικά στην αντιμετώπιση πολλών ασθενειών

Έχουμε πολλούς λόγους για να τρώμε ψάρια και θαλασσινά, όχι μόνο τη Σαρακοστή, αλλά όλο το χρόνο.

Τα ιχθυηρά, στα οποία ανήκουν ψάρια, οστρακοειδή, καρκινοειδή, δεκάποδα είναι τροφές που προσφέρουν πολυάριθμα οφέλη στον οργανισμό μας και προάγουν την ομαλή λειτουργία πολλών ζωτικών οργάνων.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

190717160444_vaccine

Περισσότερα από ένα στα 10 παιδιά από όλο τον κόσμο έχασαν εμβόλια σημαντικά για τη ζωή τους τον περασμένο χρόνο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η Unicef, 19,4 εκατομμύρια παιδιά είχαν χάσει ένα ή περισσότερα σημαντικά εμβόλια εντός του 2018