Οι Χανδρήδες φέρνουν άρωμα Notting Hill στην Αθήνα

Οι Χανδρήδες φέρνουν άρωμα Notting Hill στην Αθήνα

Ένα από τα διασημότερα εστιατόρια του Λονδίνου ανοίγει τις πύλες του στον όγδοο όροφο του Athens Marriot με ξεχωριστές ασιατικές γεύσεις

ch0
Είναι γνωστό ότι τα αδέρφια Μιχάλης, Γιάννης και Ευγενία Χανδρή φημίζονται για την αισθητική και το γούστο τους, έννοιες οι οποίες είναι παρούσες και στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Το τελευταίο τους επίτευγμα, είναι η έλευση στην Αθήνα ενός από τα πιο διάσημα εστιατόρια του Λονδίνου, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του στις 18 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για το περίφημο e&o που θα στεγάζεται στον όγδοο όροφο του ξενοδοχείου Marriot, με χώρους για γεύμα, δείπνο, μπαρ, πισίνα καθώς και ένα συναρπαστικό playroom για ενήλικες.

E_O_Athens_ROOF_TO_NIARCOS_CENTER
E_O_ATHENS_PLAYROOM

Το νέο εγχείρημα συνυπογράφουν ο Όμιλος Χανδρή και τα Ricker Restaurants, η κουζίνα του είναι καινοτόμος και το φαγητό απλό, αλλά με ενδιαφέρουσες γεύσεις, ενώ κάθε πιάτο υλοποιοείται με φρέσκες πρώτες ύλες από όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν το φαγητό τους σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αθήνας, καθώς το rooftop του Athens Marriott Hotel διαθέτει μοναδική θέα που βλέπει από τη θάλασσα μέχρι τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της πόλης.

Η Ευγενία Χανδρή

Κλείσιμο
Xandri_Evgenia

Οι Γιάννης και Μιχάλης Χανδρής

Xandris_Giannis_Michalis


Ο Will Ricker, ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων Ricker Restaurants λειτουργεί μερικά από τα πιο καθιερωμένα εστιατόρια του Λονδίνου: το e&o στο Notting Hill, το Eight Over Eight στο Τσέλσι, το La Bodega Negra στο Σόχο και το Stoke House στη Βικτόρια.

Στι δηλώσεις του είπε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τον Όμιλο Χανδρή, ο οποίος με την αξιοπιστία του στην Ελλάδα και την προώθηση του ελληνικού τουρισμού διεθνώς, επένδυσε 20.000.000 €, και μάλιστα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, για την πλήρη ανακαίνιση του Athens Marriott Hotel.Το e&o Athens φιλοδοξούμε να είναι το στολίδι του ξενοδοχείου και να παρέχει ένα fine dining experience με τιμές προσιτές για όλους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης