7 τρόποι για να αγαπήσεις τη γυμναστική (ακόμα κι αν τη συχαίνεσαι)

workout01

Ξέρεις ότι πρέπει να γυμνάζεσαι αλλά δεν θέλεις να το κάνεις για κανένα λόγο. Δυστυχώς η γυμναστική είναι υγεία και χρειάζεται. Ακόμα και μερικά λεπτά άσκησης την ημέρα θα σου δώσουν ενέργεια και ζωή.

Δες τι μπορείς να κάνεις για να αγαπήσεις τη γυμναστική που τόσο μισείς.

1. Προσπάθησε να βρεις κάποιες ασκήσεις που σου αρέσει να κάνεις Φυσικά και πρέπει να γυμνάζεις όλο το σώμα σου αλλά αν πραγματικά μισείς κάποια άσκηση απλά μην την κάνεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις κοιλιακούς για γραμμωμένη κοιλιά ούτε χρειάζεται να κάνεις προβολές για γυμνασμένους γλουτούς και οπίσθια. Μπορείς να πετύχεις τα ίδια αποτελέσματα με κάποιες άλλες ασκήσεις.

2. Βρες άλλες δραστηριότητες που μπορεί να γυμνάσουν το σώμα σου Μπορεί να συχαίνεσαι το γυμναστήριο αλλά τι θα έλεγες για μια βόλτα σε κάποιο όμορφο πάρκο μαζί με την κολλητή σου. Γυρίστε το απλό περπάτημα σε δυναμικό περπάτημα (powerwalking) και γυμναστείτε μαζί χωρίς καν να το καταλάβετε.

Διαβάστε περισσότερα στο: www.keepup.gr

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Αγυμναστος

Με την κοπελα της φωτογραφιας ευχαριστως θα γυμναζομουν ωρες ολοκληρες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

utugw

Μπορεί το μήλο να έχει στιγματίσει το ανθρώπινο είδος με βάση το προπατορικό αμάρτημα, αλλά από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και βέβαια έχει αποκαταστήσει πλήρως την αξία του.

1
misty-copeland-under-armour-607x360-sl

Οι αθλητικές κακώσεις συμβαίνουν κατά την ενασχόληση με αθλήματα σε κλειστούς ή ανοικτούς χώρους ή κατά την διάρκεια άσκησης. Είναι το αποτέλεσμα ατυχημάτων, αναποτελεσματικής προπόνησης, κακής χρήσης των ειδικών προστατευτικών συσκευών ή ανεπαρκούς διάτασης και προθέρμανσης.

meningitis-sl-NEW-SL

Στην παιδική ηλικία, πιο συχνά μας απασχολεί το ροχαλητό, η άπνοια, η ελάττωση της ακοής, συμπτώματα τα οποία κυρίως οφείλονται στα μεγάλα κρεατάκια, στις συχνές φλεγμονές των αμυγδαλών και στην παρουσία υγρού στα αυτιά, γνωστή ως εκκριτική ωτίτιδα

ipa98

Σχεδόν το 45% των ενηλίκων που ερωτήθηκαν από ερευνητές του Πανεπιστημίου Κορνέλ δήλωσε ότι ένας γονέας, σύντροφος, παιδί, αδελφός ή αδελφή φυλακίστηκε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του, περνώντας τουλάχιστον μια νύχτα στη φυλακή