Κίνα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση ενός νεογέννητου πάντα!

neogennito-panda

Το μικρό, στο οποίο δόθηκε αμέσως το παρατσούκλι «στρουμπουλό νεογνό» λόγω του ασυνήθιστου μεγέθους του κατά τη γέννα, ζυγίστηκε και του έγιναν εξετάσεις παρουσία του Τύπου

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη γέννησή του, ένα γλυκό μωρό πάντα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό.

Το ροζ και τριχωτό νεογνό, με την χαρακτηριστική λευκή και μαύρη γούνα του να διακρίνεται αμυδρά, αποτελεί το πιο πρόσφατο μέλος της οικογένειας των πάντα στο Chimelong Safari Park στην επαρχία Guangdong.

Το μικρό, στο οποίο δόθηκε αμέσως το παρατσούκλι «στρουμπουλό νεογνό» λόγω του ασυνήθιστου μεγέθους του κατά τη γέννα, ζυγίστηκε και του έγιναν εξετάσεις παρουσία του Τύπου το Σάββατο.

Το πάντα που γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου από την Τινγκ Τινγκ, ζύγιζε 166 γραμμάρια. Γνωστό ως «ο γιος του Τινγκ Τινγκ» έφτασε μέσα σε λίγες μόλις ημέρες τα 620 γραμμάρια, τετραπλασιάζοντας το βάρος του.

Το μικρό πάντα είναι το ένατο που γενννήθηκε στη νότια Κίνα τα τελευταία έξι χρόνια και ήρθε στον κόσμο την ίδια περίοδο με ακόμη ένα πάντα, τον «γιο του Λονγκ Λονγκ».

Τα δύο πάντα παρουσιάστηκαν μαζί και τώρα οι φανς των ζώων αυτών περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα τα δουν από κοντά. Το πάρκο πάντως δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία που θα μπορεί ο κόσμος να τα θαυμάσει.

dyo-panda

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

190619151343_rodi

Μία ένωση που βρίσκεται στο ρόδι αποδείχθηκε κλινικά ότι καθυστερεί τη διαδικασία της γήρανσης προσφέροντας ακόμα ένα όπλο στη φαρέτρα των επιστημόνων για την ανάπτυξη μεθόδων αντιγήρανσης