Η επιτομή της εκδίκησης: Έδεσε, έβαλε τσίλι στον κόλπο και ξύρισε την ερωμένη του άντρα της

Η επιτομή της εκδίκησης: Έδεσε, έβαλε τσίλι στον κόλπο και ξύρισε την ερωμένη του άντρα της

Μία απίστευτη ιστορία που έφτασε στα δικαστήρια - Τι δήλωσε για τον... δραστήριο σύζυγό της μετά την εκδίκαση της υπόθεσης - Η πρόσφατη εγκυμοσύνη και η συμβουλή της... μητέρας για συγχώρεση

vagina
Έχουμε δει κυρίες να μετατρέπουν σε... λαμαρίνες αυτοκίνητα, να κυνηγούν τις γυμνές ερωμένες των συζύγων τους στον δρόμο, να τις περιλούζουν με... πίσσα και πούπουλα, να τις πλακώνουν στο ξύλο. Μία γυναίκα στη Βόρεια Ολλανδία, ωστόσο, αν και... ψυχρή Ολλανδέζα, όχι μόνο ξεπέρασε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις, αλλά πρόσθεσε και ισχυρές δόσεις πρωτοποριακού αυτοσχεδιασμού, φτάνοντας στο σημείο να της αξίζει ο χαρακτηρισμός «επιτομή της εκδίκησης» για την πράξη της!

Μία σύζυγος από το Zundert της Ολλανδίας, ονόματι Halima, εκδικήθηκε την ερωμένη του συζύγου της με τρόπο που θα ζήλευε... ακόμη και η μαφία! Η Halima αιχμαλώτισε την ερωμένη, την έδεσε, της έβαλε καυτό τσίλι μέσα στον... κόλπο της και αφού την... έκαψε, τής ξύρισε... γουλί το κεφάλι!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε κατά την επιδίκασή της στο δικαστήριο. Η γυναίκα κρίθηκε ένοχη από τον δικαστή, αν και της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του... βρασμού ψυχής και τιμωρήθηκε με 160 ημέρες στη φυλακή, 120 ώρες κοινωνική εργασία, υποχρεωτική επίσκεψη σε ψυχολόγο και αποζημίωση 7.000 ευρώ στο θύμα, για τις ζημιές που υπέστη, προφανώς στην... ευαίσθητη περιοχή.

Η γυναίκα, που έκρυβε μέσα της έναν μεγάλο εκδικητή, ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της και μία από τις καλύτερες φίλες της, διατηρούσαν ερωτικό δεσμό για πάνω από πέντε χρόνια. Ο μυστικός δεσμός αποκαλύφθηκε από μηνύματα που βρήκε η Halima στο κινητό του συζύγου της.

Παρόλα αυτά, η εκδικητική γυναίκα δεν θα ζητήσει διαζύγιο από τον σύζυγό της. Όπως είπε στο δικαστήριο, θα ακολουθήσει τη συμβουλή της μητέρας της, καθώς πρόσφατα έμεινε έγκυος (αρκετά... δραστήριος ο σύζυγος και σε όλα τα μέτωπα!), ενώ τα παιδιά της είναι ακόμη ανήλικα. «Θα τον συγχωρήσω, αλλά δεν θα το ξεχάσω ποτέ», δήλωσε η γυναίκα, προδιαθέτοντας όσα θα ακολουθήσουν για τον σύζυγό της στο υπόλοιπο του κοινού τους βίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης