Τι είναι το lifting των γεννητικών οργάνων;

lingerie-neo

Οι εφαρμογές της “πλαστικής χειρουργικής” στη γυναικολογία είναι πλέον πολλές και λύνουν πληθώρα προβλημάτων

Η αισθητική αποκατάσταση των έξω γεννητικών οργάνων της γυναίκας είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο της ανατομικής, αλλά και ψυχολογικής ισορροπίας της ίδιας αλλά και του συντρόφου της, προσδίδοντάς της αυτοπεποίθηση, ευεξία και αρμονική σεξουαλική ζωή.

Οι εφαρμογές της “πλαστικής χειρουργικής” στη γυναικολογία είναι πλέον πολλές και λύνουν πληθώρα προβλημάτων, για τα οποία μέχρι σήμερα οι γυναίκες συνήθως δε μιλούσαν καν στους γυναικολόγους τους, κυρίως λόγω ντροπής.

Η αισθητική γυναικολογία, μια αναπτυσσόμενη υπο-ειδικότητα που εισάγει την πλαστική χειρουργική στη γυναικολογία, έρχεται για να βελτιώσει τόσο τη φυσική εμφάνιση, όσο και τη λειτουργικότητα του κόλπου και γενικότερα του αιδοίου. Στις περισσότερες των περιπτώσεων επιτυγχάνονται και οι δύο στόχοι ταυτόχρονα.

Μακριά και χαλαρά χείλη, δυσμορφίες, ερεθισμoί, ερυθρότητα, πόνος και δυσφορία κυρίως κατά τη σεξουαλική επαφή, ακόμη και υποτροπιάζουσες κολπίτιδες, μπορούν τώρα να επιδιορθωθούν χάρις στις εφαρμογές του laser στον τομέα της γυναικολογίας.

Διαβάστε περισσότερα στο kontasou.com

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Αγύριγo κεφάλι

Εγώ μπoρεi να μην είμαι πρoικισμέvoς... αλλά επέμβαση δεν θα κάvω πoτέ!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

190320153121_Lung-Doctor-XRAY-1280x720

Η φυματίωση δεν είναι ένα ξεχασμένο νόσημα καθώς 1.300 κρούσματα καταγράφονται ετησίως στη χώρα μας την ώρα μάλιστα που ο υποχρεωτικός αντιφυματικός εμβολιασμός στα παιδιά έχει καταργηθεί  ενώ παραμένει άγνωστο τι γίνεται στις περιπτώσεις των μεταναστών

190320172708_eating

Ο κοινωνικός κύκλος ίσως να είναι ο λόγος που κάποιοι άνθρωποι γίνονται υπέρβαροι, σύμφωνα με νέα μελέτη