Τι είναι το lifting των γεννητικών οργάνων;

lingerie-neo

Οι εφαρμογές της “πλαστικής χειρουργικής” στη γυναικολογία είναι πλέον πολλές και λύνουν πληθώρα προβλημάτων

Η αισθητική αποκατάσταση των έξω γεννητικών οργάνων της γυναίκας είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο της ανατομικής, αλλά και ψυχολογικής ισορροπίας της ίδιας αλλά και του συντρόφου της, προσδίδοντάς της αυτοπεποίθηση, ευεξία και αρμονική σεξουαλική ζωή.

Οι εφαρμογές της “πλαστικής χειρουργικής” στη γυναικολογία είναι πλέον πολλές και λύνουν πληθώρα προβλημάτων, για τα οποία μέχρι σήμερα οι γυναίκες συνήθως δε μιλούσαν καν στους γυναικολόγους τους, κυρίως λόγω ντροπής.

Η αισθητική γυναικολογία, μια αναπτυσσόμενη υπο-ειδικότητα που εισάγει την πλαστική χειρουργική στη γυναικολογία, έρχεται για να βελτιώσει τόσο τη φυσική εμφάνιση, όσο και τη λειτουργικότητα του κόλπου και γενικότερα του αιδοίου. Στις περισσότερες των περιπτώσεων επιτυγχάνονται και οι δύο στόχοι ταυτόχρονα.

Μακριά και χαλαρά χείλη, δυσμορφίες, ερεθισμoί, ερυθρότητα, πόνος και δυσφορία κυρίως κατά τη σεξουαλική επαφή, ακόμη και υποτροπιάζουσες κολπίτιδες, μπορούν τώρα να επιδιορθωθούν χάρις στις εφαρμογές του laser στον τομέα της γυναικολογίας.

Διαβάστε περισσότερα στο kontasou.com

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Αγύριγo κεφάλι

Εγώ μπoρεi να μην είμαι πρoικισμέvoς... αλλά επέμβαση δεν θα κάvω πoτέ!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

depressed

Σύμφωνα με έρευνα του Βασιλικού Οργανισμού Γενικών Γιατρών, οι μισοί ασθενείς υποστηρίζουν ότι η ψυχική υγεία του ανησυχεί περισσότερο – Έπονται οι ασθένειες του αναπνευστικού, τα μυοσκελετικά και τα προβλήματα στον μεταβολισμό

pregnancy-test

Η υπογονιμότητα είναι ένα σχετικά συχνό πρόβλημα αλλά επίσης είναι και ένα γεγονός που αγγίζει βαθιά την ψυχή των ζευγαριών που εμπλέκονται σε αυτό

1