Τρεις πράκτορες της CIA «αποκαλύπτουν» τον... ανιχνευτή ψεύδους των ζευγαριών!

Τρεις πράκτορες της CIA «αποκαλύπτουν» τον... ανιχνευτή ψεύδους των ζευγαριών!

Οι Phil Houston, Michael Floyd και Susan Carnicero έγραψαν ένα βιβλίο σχετικά με τα ψέματα με τίτλο:  «Γνωρίστε τον Ψεύτη»

lies
Ποιος δεν λέει στο σύντροφό του πότε πότε μικρά, αθώα ψεματάκια; Όταν πρόκειται για υπαρξιακά ζητήματα, όπως: «Θα μ 'αγαπάς;»,ή και άλλα όπως,«Δεν με παχαίνει το φόρεμα αυτό;» ή «Τι σκέφτεσαι τώρα;» , πώς μπορούμε να ξέρουμε αν ο αγαπημένος μας λέει την αλήθεια ή απλά προσπαθεί να τα μπαλώσει;

Τρεις πράκτορες της CIA, οι Phil Houston, Michael Floyd και Susan Carnicero, πήραν μολύβι και χαρτί κι έγραψαν ένα βιβλίο σχετικά με τα ψέματα. Ο τίτλος του βιβλίου τους είναι ενδεικτικός: ("Know the Liar")  «Γνωρίστε τον Ψεύτη».

«Όσο περισσότερο μας αρέσει κάποιος, τόσο πιο γρήγορα τον πιστεύουμε. Και αυτό είναι το πρόβλημα σε μια ερωτική σχέση, γράφουν οι πράκτορες της CIA, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Τα βασικά σημεία για να ελέγξουμε αν κάποιος μας λέει αλήθεια ή ψέμματα είναι τα ακόλουθα, σύμφωνα με τους πράκτορες της CIA:

Κλείσιμο
1. Αντιδρά γρήγορα; Τα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα είναι κρίσιμα. Όσο διάστημα χρειάζεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος για να εντοπίσει αν κάτι είναι αληθές. Εάν ο σύντροφος καθυστερεί να απαντήσει ή μετά την ερώτηση γίνει νευρικός,τότε κάτι δεν πάει καλά.

2. Πέφτει σε αντιφάσεις; Λέει «ναι», αλλά κουνάει το κεφάλι του, σαν να λέει όχι.Αυτό είναι μια ένδειξη ότι ψεύδεται.

3. Κομπιάζει στις απαντήσεις, σαν να καταπίνει δύσκολα... Ύποπτο...

4. Αντιδρά σαν να παίζει κρυφτό: Βάζει τα χέρια του στο στόμα, κλείνει τα μάτια του.

5.Η αλήθεια βρίσκεται συνήθως στις μονολεκτικές απαντήσεις.Στο ερώτημα: "Μπορώ να φορέσω το φόρεμα ή μήπως με παχαίνει;", η απάντηση που είναι σύντομη «Ναι» ή «Όχι», είναι η αληθινή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης