Σοκολατάκια... με κάνναβη για του Αγίου Βαλεντίνου από την Καλιφόρνια με αγάπη!

Σοκολατάκια... με κάνναβη για του Αγίου Βαλεντίνου από την Καλιφόρνια με αγάπη!

Σοκολατοβιομηχανίες κατασκευάζουν τα γλυκά τους με έλαιο κάνναβης για... ονειρικές καταστάσεις, αλλά με μέτρο!

Σοκολατάκια... με κάνναβη για του Αγίου Βαλεντίνου από την Καλιφόρνια με αγάπη!
Εάν έχετε βαρεθεί το κλισέ, αλλά τη σίγουρη επιλογή ενός κουτιού σε σχήμα καρδιάς γεμάτο σοκολατάκια, οι Καλιφορνέζοι φέτος έχουν προσθέσει μία πιο ασυνήθιστη πινελιά στην έκφραση του έρωτα μέσω της σοκολάτας. 

Η χρήση της κάνναβης στους ενήλικες πλέον είναι νόμιμη στην Καλιφόρνια και τα διάφορα brands αρχίζουν να την αξιοποιούν στο έπακρο, δημιουργώντας σοκολατάκια που να περιέχουν μία κάποια ποσότητα. 

Η σοκολατοβιομηχανία Défoncé Chocolatier με βάση το Όκλαντ, χρησιμοποίσησε τα εξαιρετικά συστατικά, αλλά και την δεξιοτεχνία της για να παρασκευάσει τα σοκολατάκια με κάνναβη. 

Με λευκή σοκολάτα βανίλιας ή μαύρη σοκολάτα φουντουκιού, όλα περιέχουν κάνναβη.

Κλείσιμο


Άλλη μία φίρμα, η Satori Chocolates, η οποία χρησιμοποιεί αρκετά έλαιο κάνναβης για να φτιάξει γλυκά με κάνναβη, όπως φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα γάλακτος και σοκολάτα γάλακτος με σταφίδες, όπως επίσης και μπάρες σοκολάτας με κάνναβη. 

Και στη συνέχεια η Lord Jones, η οποία κατασκευάζει σοκολάτες με απλή μαύρη σοκολάτα από τον Ισημερινό, εισάγει φυσικές φρουτώδεις γεύσεις από την Ευρώπη και...εκχυλίσματα κάνναβης από την Καλιφόρνια. 

Οι σοκολάτες περιέχουν τετραϋδροκανναβιόλη, χημικό στοιχείο της μαριχουάνα που σου χαρίζει αυτήν την αίσθηση «ανύψωσης», γράφουν οι LA Times. 



Αξίζει, ωστόσο, να αναφερθεί ότι η αίσθηση που νιώθεις τρώγοντας σοκολατάκια είναι διαφορετική από αυτή, όταν το καπνίζεις. 

Τρώγοντας την τετραϋδροκανναβιόλη μεταβολίζεται ως διαφορετικό χημικό στοιχείο και επηρεάζει διαφορετικά τον κάθε άνθρωπο. Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί 30 λεπτά με δύο ώρες για να «συνέλθει» από την νιρβάνα, κάτι που σημαίνει ότι οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην τρώνε περισσότερο από όσο πρέπει. 

Άλλη μία προειδοποίηση είναι ότι υπό τον νόμο της Καλιφόρνια, οι τροφές που περιέχουν κάνναβη για ψυχαγωγική χρήση θα πρέπει να χωρίζονται σε τεμάχια και το καθένα να μην περιέχει πάνω από 10 mg του ναρκωτικού. Το συνολικό προϊόν δεν επιτρέπεται να περιέχει παραπάνω από 100 mg τετραϋδροκανναβιόλης.

Οπότε, εάν ζείτε στην Καλιφόρνια και θέλετε να χαρίσετε στους αγαπημένους σας ένα γλυκό με κάτι... το ιδιαίτερο φέτος, καλό θα ήταν να πάρετε μία ιατρική συμβουλή. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης