Δονούμενο σουτιέν υπόσχεται να αυξήσει το μέγεθος του στήθους σου σε... εφτά ημέρες

Δονούμενο σουτιέν υπόσχεται να αυξήσει το μέγεθος του στήθους σου σε... εφτά ημέρες

Αποτελεί δημιουργία του 33χρονου εφευρέτη Milan Milić, που δοκίμασε τον στηθόδεσμο στην κοπέλα του με εντυπωσιακά αποτελέσματα

Σουτιέν «θαύμα» χαρακτηρίζεται από τον δημιουργό του ένας νέος πρωτοποριακός στηθόδεσμος που πρόκειται να βγει σύντομα στην αγορά, μετά από «άκρως επιτυχημένες δοκιμές». 

Το «E Bra» αποτελεί δημιούργημα του 33χρονου εφευρέτη  Milan Milić, που ισχυρίζεται ότι ο στηθόδεσμός του όχι μόνο μεγαλώνει μόνιμα τα γυναικεία στήθη αλλά τα κάνει πιο «στητά» και «σφριγηλά».

Και το πιο εντυπωσιακό: Για όλα τα παραπάνω εντυπωσιακά αποτελέσματα, οι γυναίκες δεν χρειάζεται να τον φορούν συνέχεια, αλλά μόνο για ένα πεντάλεπτο τρεις φορές της μέρα, επί μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, 14 γυναίκες  από Αμερική, Ευρώπη και Κίνα έχουν δοκιμάσει το προϊόν υπό το άγρυπνο βλέμμα μιας ιατρικής ομάδας και έχουν παρατηρήσει μέση αύξηση των μαστών τους 4 περίπου εκατοστών μετά από μόλις μία εβδομάδαΟ δημιουργός του «E Bra» ισχυρίζεται ακόμη πως το προϊόν του βοηθά και στις περιπτώσεις μαστών με μεγάλη ασυμμετρία, αφού με έναν «μαγικό τρόπο» φέρνει τα στήθη... στα ίσα τους. 

Ο Κοσοβάρος πρόσφυγας που ζει στη Σερβία είπε στη Sun ότι η 26χρονη κοπέλα του, Jelena Sabic, η οποία ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τον στηθόδεσμο πριν από τρία χρόνια, έχει πάει από μέγεθος Α σε μέγεθος... D, χωρίς καμία χειρουργική επέμβαση ή χρήση άλλου προϊόντος.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο στηθόδεσμος που λειτουργεί με δονήσεις έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών επενδυτών σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική και η παραγωγή του πρόκειται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες.


ΣΧΟΛΙΑ (5)

Προικισμένη

Σ'εμένα πάντως,ακόμα κι η Triumph έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.

γύπας

έχεις Facebook ?

προικισμενος

Και εσυ εχεις σηκωσει εμενα ........... Προικισμενοι και οι δυο ενωνουμε τις προικες μας ;-)

βγαλμένο από σκίτσο (νομίζω αρκάς)

Γ: τι μπορώ να κάνω για να μεγαλώσει το στήθος μου Α: θα το τρίβεις κάθε πρωί με χαρτί υγείας Γ: και δουλεύει αυτό το κόλπο; Α: πάντως για τον κ..λο σου έπιασε και με το παραπάνω..

mm

xaxaxa

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tabpm

Τα νεαρά κορίτσια και οι γυναίκες που χρησιμοποιούν προϊόντα προσωπικής υγιεινής μίας χρήσεως έρχονται σε επαφή χρονίως με κατάλοιπα ουσιών το λιγότερο ανεπιθύμητων, συμπεραίνει έρευνα γαλλικού περιοδικού