20 απλές απολαύσεις της ζωής που ανεβάζουν το «δείκτη της ευτυχίας»

20 απλές απολαύσεις της ζωής που ανεβάζουν το «δείκτη της ευτυχίας»

«Με το κόστος ζωής να αυξάνεται με ταχύτερο ρυθμό από τους μισθούς, οι άνθρωποι υπολογίζουν όλο και περισσότερο τα έξοδά τους, εστιάζοντας περισσότερο στο τι πραγματικά τους κάνει ευτυχισμένους»

Φαίνεται ότι η γνωστή ρήση ότι τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία... επιβεβαιώνεται ακόμη μία φορά.

Μία νέα μελέτη, για λογαριασμό του βρετανικού ψυχαγωγικού καναλιού «W» αποκαλύπτει τις 20 πρώτες απολαύσεις της ζωής.  

Από την έρευνα προκύπτει ότι τα χρήματα... δε φέρνουν την ευτυχία, αφού το 87% των ερωτηθέντων ισχυρίστηκε ότι εκτιμούν τις απλές, καθημερινές απολαύσεις περισσότερο από τα «δυνατά πορτοφόλια».

Η έρευνα έδειξε, επίσης, ότι οι Βρετανοί είναι ευαίσθητοι άνθρωποι, αφού σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες (97%) συμφώνησαν ότι η βοήθεια σ' άλλους ανθρώπους, βελτιώνει σημαντικά τη διάθεσή τους.

Ο Steve North, Γενικός Διευθυντής του W, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με το κόστος ζωής να αυξάνεται με ταχύτερο ρυθμό από τους μισθούς, οι άνθρωποι υπολογίζουν όλο και περισσότερο τα έξοδά τους, εστιάζοντας περισσότερο στο τι πραγματικά τους κάνει ευτυχισμένους».
 
Ποια είναι η λίστα, επομένως, με τις καλύτερες απολαύσεις της ζωής και τι δίνει ευτυχία στους ανθρώπους;

1. Ένα φιλί και μια αγκαλιά (56%)
2. Γέλια με άλλους (54%)
3. Καθαρά σεντόνια (38%)
4. Υιοθεσία ενός κατοικίδιου (30%)
5. Να βρουν μία προσφορά (25%)
6. Να δεχθούν μία φιλοφρόνηση (24%)
7. Εύρεση χρημάτων (21%)
8. Να ακούσουν νέα από έναν παλιό φίλο (21%)
9. Μία καλή πράξη (19%)
10. Μια χαλαρή Κυριακή (18%)
11. Πίνοντας τσάι με έναν φίλο (17%)
12. Κάνοντας ένα δώρο (17%)
13. Η μυρωδιά του γκαζόν (16%)
14. Απώλεια βάρους (16%)
15. Χαλάρωση μπροστά στο τζάκι (14%)
16. Ευγένεια από έναν ξένο (14%)
17. Χαλάρωση με ένα ζεστό μπάνιο (12%)
18. Το πρωινό άκουσμα των πτηνών (11%)
19. Εύρεση κάτι που νομίζατε ότι χάσατε (11%)
20. Περπατώντας ξυπόλυτοι στην άμμο (10%)

ΣΧΟΛΙΑ (7)

dora

Να απολαμβάνεις ένα πιτόγυρο κ στο καπάκι μια κόκα κόκα 16% πιο γκαζόν κ ποια κελαηδισματα

Μπρουτάλ

Και στο τέλος ένα σκαστό κλ@σιμο, ααααχχχχ, απόλαυσηηηηηη!!!!

παστουρμάς

Φανταστείτε πόσο μίζερη ζωή θα έχουν για να δίνουν τέτοιες απαντήσεις.

;μαρκελα

να ξυπνας το πρωι χαλαρα και να μην τρεχεις για δουλεια , να κανεις βολτιτσες με παρεα , ενα καλο γευμα , λιγο εγκεφαλικο σεξ , χαδια μπανια νανι.

The

Το ένα και το δύο δείχνουν πόσο τεράστιο είναι επικοινωνιακο έλλειμμα... Κι όσο μεγαλώνει τόσο πιο δύσκολη η επικοινωνία διότι όποιος τολμα να το ομολογησει στον εαυτό του αυτομάτως παραδέχεται μειονέκτημα. Έτσι δεν μιλά κανείς...

Greek (male) rating

Greek Rating: 1. Ένα φιλί και μια αγκαλιά (56%) (.. και ότι ήθελε προκύψει) 2. Γέλια με άλλους (54%) (..εις βάρος κάποιου !!!!) 3. Καθαρά σεντόνια (38%) (..μετά από hangover) 4. Υιοθεσία ενός κατοικίδιου (30%) (από την πρώην Σοβιετική Ένωση κατά προτίμηση !) 5. Να βρουν μία προσφορά (25%) (.. all night happy hour !) 6. Να δεχθούν μία φιλοφρόνηση (24%) ( για την αμαξάρα !!) 7. Εύρεση χρημάτων (21%) (121 %) 8. Να ακούσουν νέα από έναν παλιό φίλο (21%) (ή από τη γυναίκα του !) 9. Μία καλή πράξη (19%) (να φας το φαγητό αδιαμαρτήρητα) 10. Μια χαλαρή Κυριακή (18%) (με το κατοικίδιο από την πρώην Σοβιετική Ένωση) 11. Πίνοντας τσάι με έναν φίλο (17%) (ανακατεμένο με δωδεκάρι ουίσκι !) 12. Κάνοντας ένα δώρο (17%) (... στον εαυτό μας) 13. Η μυρωδιά του γκαζόν (16%) (στο 5Χ5 !) 14. Απώλεια βάρους (16%) (βάλε κάτι ακόμη !) 15. Χαλάρωση μπροστά στο τζάκι (14%) (..μετά ! (πάντα με το κατοικίδιο από την πρώην Σοβιετική Ένωση)) 16. Ευγένεια από έναν ξένο (14%) (όταν έχεις περάσεις με STOP και αυτός έχει μέσα στο αμάξι του όλη την οικογένεια !) 17. Χαλάρωση με ένα ζεστό μπάνιο (12%) (...και το κατοικίδιο μαζί !) 18. Το πρωινό άκουσμα των πτηνών (11%) (...και των ρώσικων !!) 19. Εύρεση κάτι που νομίζατε ότι χάσατε (11%) (απίθανες στύσεις !) 20. Περπατώντας ξυπόλυτοι στην άμμο (10%) (με τη φραπεδούμπα στο χέρι και το κατοικίδιο από δίπλα !)

Ντόινγκ

13. Η μυρωδιά του γκαζόν (16%) !!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης