Τι λέει το χρώμα των ματιών για την σεξουαλικότητά σας

Τι λέει το χρώμα των ματιών για την σεξουαλικότητά σας

Καστανά, γαλάζια ή πράσινα έχουν να πουν και κάτι διαφορετικό για το σεξαπίλ μας

Τι λένε τα μάτια σας για τον τρόπο που ερωτεύεστε; Για τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα, ακόμη και για το σεξαπίλ σας ; 
 
Υπάρχουν άνδρες που δεν δίνουν καμία σημασία στο χρώμα των ματιών.Σαν να είναι όλα τα ίδια...Για παράδειγμα, το 12% των ανδρών δεν ξέρουν ποιο είναι το χρώμα των ματιών της αγαπημένης τους-είτε είναι η ίδια που πάνε κάθε βράδυ για ύπνο είτε διαφορετική, όπως εξηγεί η γερμανική εφημερίδα "Bild".  
 
Γενικά, οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται για λεπτομέρειες, όπως, για το ύψος του φορέματος της κοπέλας τους, το αγαπημένο της άρωμα ή ακόμα και το χρώμα των ματιών της. 

Κι όμως! Το χρώμα των ματιών λέει πολλά για το σεξαπίλ μας. Για παράδειγμα, όσοι έχουν καστανά μάτια, θεωρούνται συμπαθητικοί, αξιόπιστοι ενώ στο κρεβάτι μπορούν να γίνουν ταύροι...

Όσο για τους γαλανομάτηδες, θεωρούνται ρομαντικοί.Υπενθυμίζουμε ότι, τα μπλε μάτια οφείλονται σε γονιδιακή μετάλλαξη που έγινε πριν από 7 χιλιάδες χρόνια.

Και όσοι έχουν πράσινα μάτια; Αυτά είναι πολύ σπάνια - μόνο το 4% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει αυτό το χρώμα των ματιών.

Τι λέει το χρώμα των ματιών για την σεξουαλικότητά μας   

Μπλε μάτια 

Όσοι έχουν μπλε μάτια δεν είναι μόνο ρομαντικοί. Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, οι γαλανομάτηδες θεωρούνται σέξι και σαγηνευτικοί.Επιπλέον, Θέλουν να βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο.Το 2006, Γερμανοί ψυχολόγοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, τα παιδιά με μπλε μάτια είχαν την τάση να είναι πιο δύσπιστα απέναντι σε νέα πράγματα.  

Καφέ μάτια


Όσοι έχουν καστανά μάτια, θεωρούνται πιστοί ως εραστές και το πιο σημαντικό-κάνουν καυτό σεξ. Αξίζει να σημειωθεί ότι,το 90% των ανθρώπων του πλανήτη έχουν καφέ χρώμα ματιών.Έχει αποδειχθεί επίσης πως,όσοι έχουν καστανά μάτια, χρειάζονται λιγότερο αλκοόλ για να βρεθούν σε κατάσταση μέθης σε σχέση με τους γαλανομάτηδες.

Πράσινα Μάτια

Τα πράσινα μάτια θεωρούνται ιδιαίτερα.Τα έχει μόνο το 4% του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι πρασινομάτηδες θεωρούνται άνθρωποι μυστηριώδεις, δημιουργικοί, παθιασμένοι για τη ζωή. Δυστυχώς όμως είναι αρκετά ζηλιάρηδες (περισσότερο απ' όλους τους άλλους). 

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Τα μαύρα;

Πείτε μας και για τα σπάνια ολόμαυρα!

None

Τι μαλακίες αναπαράγετε μωρέ...δε ντρέπεστε λιγάκι;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gkymosini

Οι ημερομηνίες που ορίζουν τα τρέχοντα προγράμματα εξετάσεων για τη διάγνωση του διαβήτη κύησης ίσως τελικά να είναι καθυστερημένες για την πρόληψη των προβλημάτων υγείας σε μητέρα και παιδί, υποστηρίζει νέα μελέτη

perithalpsi

Κάθε νέα σχολική χρόνια είναι για τους γονείς μια άσκηση ευθύνης για τις υποχρεώσεις που έχουν προς τα παιδιά τους, αλλά και μια πρόσκληση για τη δημιουργία μιας εποικοδομητικής σχέσης υποστήριξης και ενθάρρυνσης που θα εξασφαλίζει την τωρινή τους υγεία και τη μελλοντική τους καταξίωση.

arrosto

Κάθε χρόνο, λόγω νόσησης των παιδιών από λοιμώξεις, χάνονται εκατομμύρια σχολικών ημερών παγκοσμίως. Ενημερωθείτε για τα απαραίτητα βήματα για την πρόληψη των λοιμώξεων στο σχολείο