Απίστευτο: Η Levi Strauss παρακαλεί τους πελάτες να μην μπαίνουν στα καταστήματά της με... όπλα

Απίστευτο: Η Levi Strauss παρακαλεί τους πελάτες να μην μπαίνουν στα καταστήματά της με... όπλα

Ο διευθύνων σύμβουλος έστειλε ανοιχτή επιστολή στους πελάτες της εταιρείας

Ανοιχτή επιστολή με την οποία ζητά από τους πελάτες του να μην φέρνουν τον οπλισμό τους στα μαγαζιά της εταιρείας γιατί κάνει τους υπαλλήλους του και άλλους πελάτες να νιώθουν άβολα έστειλε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τζιν παντελονιών Levi Strauss & Co.

Στην επιστολή του που αναρτήθηκε στον LinkedIn, ο Τσιπ Μπεργκ σημείωνει ότι αν και σέβεται το δικαίωμα της οπλοφορίας, που προστατεύεται από την δεύτερη τροπολογία του αμερικανικού συντάγματος, ωστόσο δεν θεωρεί ένα κατάστημα ρούχων τον κατάλληλο χώρο για να οπλοφορεί κανείς.

«Ουσιαστικά, το θέμα είναι το εξής: Δεν θα έπρεπε να ανησυχείτε για την ασφάλειά σας ενώ ψωνίζετε για ρούχα ή δοκιμάζετε ένα τζιν παντελόνι. Πολύ απλά, τα όπλα δεν ανήκουν σε κανένα από αυτά τα σκηνικά» αναφέρει ο Μπεργκ.

Ο διευθύνων σύμβουλος, που περιγράφει τον εαυτό του ως πρώην αξιωματικό του στρατού και πατέρα, είπε ότι πρόσφατα ένα όπλο που έφερε στα καταστήματά του πελάτης εκπυρσοκρότησε κατά λάθος ενώ δοκίμαζε παντελόνια και τραυμάτισε τον ιδιοκτήτη του. Σημείωσε επίσης ότι η εταιρεία του, που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο και συνδέεται ιστορικά με την Αμερικανική Δύση του 19ου αιώνα, έχει καταστήματα σε πολλές πόλεις όπως το Παρίσι, τη Νίκαια και το Ορλάντο, όπου οι επιθέσεις ενόπλων τον έχουν προβληματίσει ως προς θέματα ασφάλειας στα καταστήματά του.

Η εταιρεία με την ιστορία των 163 ετών είναι η τελευταία στον κατάλογο εταιρειών που έχουν ζητήσει από τους πελάτες τους να αφήσουν τα όπλα τους στο σπίτι. Μεταξύ των εταιρειών συγκαταλέγονται, επίσης, οι αλυσίδες πολυκαταστημάτων Target, ηχητικών συστημάτων Sonic, και έτοιμου φαγητού Chili's.

Ωστόσο η επιστολή προκάλεσε την αντίδραση συντηρητικών κύκλων που εξέφρασαν την οργή τους για το μήνυμα της Levi's με χαρακτηριστικότερο τον τίτλο άρθρου στον ακροδεξιών αποχρώσεων ισότοπο Breitbart "Levi Strauss - Μη φέρνετε τα νόμιμα, μη-ορατά όπλα σας στα καταστήματά μας".

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

diatrofi

Αυτά που οι άνθρωποι τρώνε και ο τρόπος που παράγουν την τροφή τους, πρέπει να αλλάξουν δραστικά στο μέλλον, αν οι άνθρωποι θέλουν να είναι πιο υγιείς, αλλά και η Γη να μην υποφέρει μαζί τους

4