Αποκαλυπτική έρευνα: Τι ελκύει και τι απωθεί τις γυναίκες σε έναν άνδρα;

Αποκαλυπτική έρευνα: Τι ελκύει και τι απωθεί τις γυναίκες σε έναν άνδρα;

Τα τέσσερα χαρακτηριστικά των ανδρών που τους κάνουν περιζήτητους και εκείνα τα κουσούρια που... τους χαντακώνουν

Αποκαλυπτική έρευνα: Τι ελκύει και τι απωθεί τις γυναίκες σε έναν άνδρα;
O άντρας του σήμερα δεν εκπροσωπεί επάξια το ισχυρό φύλο. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι γυναίκες που συμμετείχαν σε έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα "Bild". 
Στην έρευνα, που συμμετείχαν χίλιες γυναίκες, τα αποτελέσματα έδειξαν πως, οι άνδρες φαίνεται να έχουν "μαλακώσει". Έχουν γίνει περισσότερο ανασφαλείς απ΄ότι ήταν και πολλοί απ΄αυτούς είναι άβουλοι. Οι γυναίκες μπορεί να μην ξέρουν τι θέλουν, όπως τους προσάπτουν οι άνδρες, όμως για το ισχυρό φύλο είναι ξεκάθαρες : 

1. Οι άνδρες θα πρέπει να είναι δυνατοί, να μπορούν δηλαδή να μεταφέρουν ένα έπιπλο αλλά και να μπορούν ανά πάσα στιγμή τους να υπερασπιστούν την αγαπημένη τους, 
2. Θα πρέπει να είναι ευαίσθητοι. 
3. Θα πρέπει να είναι αστείοι, να έχουν χιούμορ.
Κλείσιμο
4. Στο κρεβάτι θα πρέπει να είναι ΑΝΔΡEΣ αλλά και τρυφεροί.
 
Η έρευνα που διενήργησε η ιστοσελίδα "LoveScout24.de" έδειξε επίσης ότι, πολλές γυναίκες θεωρούν τους άνδρες άνανδρους . Κι αυτό γιατί δεν είναι ανεξάρτητοι! 

"Ένας άνδρας που δεν ξέρει να τηγανίσει ένα αυγό ή δεν μπορεί να ετοιμάσει τη βαλίτσα του για ένα επαγγελματικό ταξίδι και ζητά τη βοήθεια της ερωμένης του δε είναι σέξι. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται το 55% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα", αναφέρει η γερμανική εφημερίδα "Bild". 

Για το 51% των ερωτηθέντων ένας άνδρας είναι απωθητικός στο ωραίο φύλο όταν δεν έχει φίλους και είναι "κολλημένος" με την αγαπημένη του. Αυτός ο τύπος του άνδρα συνήθως δεν έχει άποψη, όπως αναφέρει η έρευνα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης