Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το ιδανικό σημείο για να βάζετε το άρωμά σας

Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το ιδανικό σημείο για να βάζετε το άρωμά σας

Ο αφαλός εκπέμπει θερμότητα και είναι το πιο κατάλληλο σημείο του σώματος -«Το να βάζεις άρωμα στο λαιμό είναι τόσο βαρετό», λένε οι ειδικοί

Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το ιδανικό σημείο για να βάζετε το άρωμά σας
Οι περισσότεροι από εμάς ψεκάζουμε το άρωμά μας στο λαιμό ή τους καρπούς μας, οι ειδικοί όμως λένε πως αυτές οι δύο περιοχές δεν είναι οι κατάλληλες.

Ο Steven Claisse, ειδικός στα αρώματα λέει πως το κατάλληλο σημείο του σώματος για να βάζουμε άρωμα είναι ο αφαλός. Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη περιοχή εκπέμπει θερμότητα με αποτέλεσμα να αναδύεται καλύτερα η μυρωδιά του αρώματος. 

Μιλώντας στο περιοδικό Self αποκάλυψε: «Οποιαδήποτε περιοχή του σώματος εκπέμπει θερμότητα είναι η κατάλληλη και ο αφαλός εκπέμπει την περισσότερη».


Κλείσιμο

Ένα άλλο σημείο που προτείνει ο Claisse, είναι τα μαλλιά αφού φυσικά τα έχετε λούσει και έχετε στεγνώσει καλά. Επίσης και πίσω από τα γόνατα αναπτύσσεται θερμότητα με αποτέλεσμα το άρωμα να διαρκεί περισσότερη ώρα.

Πολλοί είναι εκείνοι επίσης που βάζουν άρωμα πίσω από τα αυτιά. Το σημείο αυτό είναι ξηρό και καθόλου λιπαρό με αποτέλεσμα το άρωμα να έχει διάρκεια.

Ένα άλλο κόλπο που προτείνει είναι όταν οι γυναίκες φορούν κοντά φορέματα να ψεκάζουν ανάμεσα στα πόδια αλλά και τους αστραγάλους. Έτσι τα παπούτσια θα μυρίζουν πάντα ωραία. 

Τέλος το ψέκασμα σε μάλλινα ή κασμιρένια ρούχα κάνει το άρωμα να διαρκεί ακόμα περισσότερο από ότι αν έμπαινε σε γυμνό δέρμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης