Βίντεο: Διαρρήκτες «γδύνουν» σπίτι σε λιγότερο από τρια λεπτά

Βίντεο: Διαρρήκτες «γδύνουν» σπίτι σε λιγότερο από τρια λεπτά

Στις εικόνες φαίνονται οι δύο άνδρες να μπαίνουν από μια πόρτα και με αριστοτεχνικές κινήσεις να αδειάζουν το διαμέρισμα από κάθε τι πολύτιμο

Βίντεο: Διαρρήκτες «γδύνουν» σπίτι σε λιγότερο από τρια λεπτά
Ένα σοκ περίμενε την Μικαέλα Τσου από το Μάρεϊ της Γιούτα όταν είδε τις εικόνες από το βίντεο ασφαλείας του σπιτιού της στο οποίο είχαν καταγραφεί οι κινήσεις των δύο διαρρηκτών που «άδειασαν» το σπίτι της.

Στις εικόνες φαίνονται οι δύο άνδρες να μπαίνουν από μια πόρτα και με αριστοτεχνικές κινήσεις να αδειάζουν το διαμέρισμα από κάθε τι πολύτιμο μέσα σε λιγότερο από τρια λεπτά.

Κλείσιμο
«Νιώθεις έντονο το αίσθημα της παραβίασης της ζωής σου και σίγουρα αυτό δεν σε κάνει να νιώθεις πιο ασφαλής ειδικά αφού δεις τα πρόσωπα των διαρρηκτών» δήλωσε η Τσου.

Αν και η εισβολή των διαρρηκτών ενεργοποίησε το σύστημα ασφαλείας στο σπίτι της Τσου εντούτοις ο σύζυγός της δεν έλαβε το μήνυμα που έστειλε η εταιρεία security γιατί την ίδια στιγμή χρησιμοποιούσε το κίνητό του τηλέφωνο και έτσι έχασε τους ληστές για περίπου 10 λεπτά.

Όπως όμως παρατηρεί η Τσου ίσως αυτή η καθυστέρηση να του γλίτωσε τη ζωή γιατί κανείς δεν ξέρει αν οι διαρρήκτες ήταν οπλισμένοι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης