Πέντε βότανα που φρενάρουν τη λαχτάρα για γλυκό – Έξτρα μπόνους, το δυνατό ανοσοποιητικό

Πέντε βότανα που φρενάρουν τη λαχτάρα για γλυκό – Έξτρα μπόνους, το δυνατό ανοσοποιητικό

Αν θέλετε να περιορίσετε την επιθυμία σας για ζάχαρη, αυτά τα βότανα ίσως είναι η λύση που ψάχνετε - Στις ευεργετικές τους ιδιότητες ανήκουν επίσης η αντιφλεγμονώδης δράση τους και η ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού

1060609166_spices_mpaxarika-768x432
Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που αισθάνονται συχνά έντονα την επιθυμία να καταναλώσουν ένα γλυκό, τότε πιθανότατα έχετε αναζητήσει τρόπους να ελέγξετε την πρόσληψη σακχάρων. Πολλές, όμως, από τις προτάσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αποδεικνύονται αναποτελεσματικές, ενώ και οι ακραίες λύσεις, όπως η πλήρης αποχή, όχι απλώς δεν βοηθούν, αλλά, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορούν να οδηγήσουν στα αντίθετα αποτελέσματα.

Η διαιτολόγος – διατροφολόγος Paige Doyle φαίνεται να έχει την απάντηση στο πώς μπορείτε να μειώσετε την κατανάλωση γλυκών και με ποιες «έξυπνες» λύσεις μπορείτε να αντικαταστήσετε τα ανθυγιεινά σάκχαρα. Σύμφωνα με την ίδια, ορισμένα μπαχαρικά και βότανα μπορούν να δώσουν στον εγκέφαλο την ψευδαίσθηση ότι τρώει κάτι γλυκό, χωρίς ωστόσο να προκαλούν αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Η επιστημονική έρευνα αποδεικνύει ότι πρόκειται για τρόφιμα που μειώνουν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, καθιστώντας τα μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης