Πέντε εύκολες ασκήσεις για δυνατό κορμό, γραμμωμένα χέρια και τέλειους γλουτούς – Γίνονται στο σπίτι

Πέντε εύκολες ασκήσεις για δυνατό κορμό, γραμμωμένα χέρια και τέλειους γλουτούς – Γίνονται στο σπίτι

Εάν το πήρατε απόφαση να αρχίσετε τη γυμναστική, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, οι personal trainers προτείνουν ένα εύκολο πρόγραμμα που μπορούν να κάνουν όλοι και χωρίς βαράκια ή ειδικό εξολπισμό από την άνεση του σπιτιού σας

strength_training_1888419385-768x432
Αν το γυμναστήριο δεν είναι ένας χώρος που νιώθετε άνετα να κάνετε τη γυμναστική σας, μπορείτε να φέρετε το γυμναστήριο στο σπίτι -και μάλιστα χωρίς εξοπλισμό.

Οι προπονήσεις ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος αρκούν για να γυμναστείτε ακόμα κι αν είστε αρχάριοι, και οι ειδικοί στον χώρο του fitness προτείνουν ένα εύκολο πρόγραμμα, ακόμα κι αν δεν έχετε γυμναστεί ποτέ. Φροντίστε, ωστόσο, να κάνετε ένα ελαφρύ ζέσταμα και διατάσεις στο τέλος.

Squats

Mια άσκηση που προσφέρει καλογυμνασμένους γλουτούς, ενώ παράλληλα γυμνάζει και άλλες μυϊκές ομάδες, είναι τα καθίσματα (squats): «Με αυτές τις ασκήσεις πετυχαίνουμε καλογυμνασμένα πόδια, καθώς γυμνάζουν τους τετρακέφαλους, τους οπίσθιους μηριαίους και τους γλουτούς» εξηγεί η Rhoda Cameron. Όσο υπάρχει πρόοδος με το πρόγραμμα γυμναστικής, μπορείτε να κρατάτε και βαράκια στα χέρια για επιπλέον αντίσταση, συμβουλεύει η ειδικός.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης