Έξυπνα tips για να παραμείνουμε σε φόρμα στις γιορτές

Έξυπνα tips για να παραμείνουμε σε φόρμα στις γιορτές

Η περίοδος των γιορτών χαρακτηρίζεται συνήθως από μεγάλα και πλούσια οικογενειακά τραπέζια, αλλά και εξόδους με φίλους και αρκετό αλκοόλ - Δείτε πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι το πέρας των γιορτών δεν θα σας αφήσει μερικά επιπλέον κιλά - Χρήσιμες συμβουλές δίνει η personal trainer Σοφία Περδίκη

perdiki
*Γράφει η personal trainer, Σοφία Περδίκη

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πολλοί άνθρωποι όχι μόνο τείνουν να καταστρέψουν την συνήθη διατροφή τους, αλλά παίρνουν και μερικά επιπλέον κιλά.

Με βάση κάποιες μελέτες, η πλειοψηφία των ανθρώπων τείνουν να παίρνουν επιπλέον βάρος κατά την περίοδο των διακοπών, που ξεκινά την εβδομάδα των Χριστουγέννων και τελειώνει με τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς. Η υπερβολική κατανάλωση φαγητού θεωρείται η κύρια αιτία για την αύξηση του βάρους, αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας και άσκησης.

Πολλοί τείνουν να παραμελούν το πρόγραμμα γυμναστικής τους κατά τη διάρκεια των διακοπών, καθώς πιστεύουν ότι δεν έχουν αρκετό χρόνο για να κάνουν τις προπονήσεις τους. Να έχετε πάντα υπόψην σας ότι μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές και να παραμένετε σε φόρμα ταυτόχρονα. Αν θέλετε να παραμείνετε σε φόρμα κατά την περίοδο των γιορτών, ειδικά κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν:


Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης