Tο νέο workout για δυνατή καρδιά και πολλές καύσεις – Γίνεται μόλις σε 1′

Tο νέο workout για δυνατή καρδιά και πολλές καύσεις – Γίνεται μόλις σε 1′

Εάν έχετε βαρεθεί τις απλές αερόβιες προπονήσεις και θέλετε μια ανανέωση, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε το νέο workout που αναμένεται να γίνει η νέα μόδα - Και το όνομα αυτού, EMOM (Every Minute on the Minute)

emom_1938215869-768x432
Κάθε λεπτό μετράει και στη γυμναστική, και πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία βασίζεται ένα διαφορετικό είδος αερόβιας προπόνησης, το EMOM, δηλαδή Every Minute on the Minute (κάθε λεπτό στο λεπτό).

Πρόκειται για μια κυκλική προπόνηση που περιλαμβάνει την εκτέλεση μιας άσκησης μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή συγκεκριμένο αριθμό επαναλήψεων σε χρονικό διάστημα κάτω του ενός λεπτού. Στη συνέχεια, προχωράτε για να ξεκινήσετε μια άλλη άσκηση για το ίδιο χρονικό διάστημα στην αρχή του επόμενου λεπτού.

«Στη διαλειμματική αυτή προπόνηση προσπαθείτε να ολοκληρώσετε έναν συγκεκριμένο αριθμό επαναλήψεων μέσα σε ένα λεπτό. Ιδανικά, σχεδιάζετε τις επαναλήψεις ή την απόσταση έτσι ώστε να ξεκουραστείτε λίγο πριν τελειώσει το λεπτό και να ανακάμψετε λίγο πριν ξεκινήσετε την άσκηση το επόμενο λεπτό», εξηγεί η Sarah Pace, πιστοποιημένη personal trainer.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης