Γυμναστική: 4 tips για να μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια

Γυμναστική: 4 tips για να μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια

Αν είστε από τους ανθρώπους που θα ακυρώσουν εύκολα μια προπόνηση και έπειτα μια ακόμα, χάνοντας εντέλει τον στόχο της καλής φυσικής κατάστασης, υπάρχουν τρόποι να το αναστρέψετε

221230115658_woman_fitness_gym
Ίσως για τη νέα χρονιά, ένας στόχος θα ήταν αυτή η ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο να «πιάσει τόπο». Είναι σύνηθες οι στόχοι που θέτουμε για τη φυσική μας κατάσταση συχνά να ναυαγούν, όχι συνήθως από κακές προθέσεις αλλά γιατί η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις με κάποιο τρόπο μας βγάζουν εκτός πλάνου. Ενδεχομένως πάλι, η δυσκολία να συμμορφωθούμε σε μια ρουτίνα σωματικής άσκησης να οφείλεται σε λάθος χειρισμούς.

«Πήγαινα σχεδόν καθημερινά στο γυμναστήριο για κάποιους μήνες, ώσπου έπαψα ολοκληρωτικά να πηγαίνω» είναι μια φράση που ακούει συχνά ο Justin Kompf, κάτοχος διδακτορικού τίτλου στις Επιστήμες Σωματικής Άσκησης και Υγείας από το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης στη Βοστώνη, ο οποίος επισημαίνει σε πρόσφατο άρθρο του στο Phychology Today τα λάθη που κάνουμε όταν αποφασίζουμε να εντάξουμε τη γυμναστική στη ζωή μας, προτείνοντας τρόπους να το αλλάξουμε.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης