Απίστευτο: Πονούσε 40 χρόνια – Tι βρήκαν στο δάχτυλό της

Απίστευτο: Πονούσε 40 χρόνια – Tι βρήκαν στο δάχτυλό της

Διαβάστε την ιστορία μιας γυναίκας από την Αρμενία που υπέφερε από οξύ πόνο στο δάχτυλο του χεριού της για πάνω από 40 χρόνια. Η εξέταση έδειξε ένα σπάνιο ιατρικό φαινόμενο

220602203320_old_woman_knit
Ένα αξιοπερίεργο περιστατικό αναμένεται να παρουσιαστεί στο ετήσιο συνέδριο Euroanaesthesia της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αναισθησιολογίας και Εντατικής Φροντίδας, στις 4-6 Ιουνίου στο Μιλάνο. Πρόκειται για την περίπτωση μιας 58χρονης γυναίκας από την Αρμενία που υπέφερε για περισσότερα από 40 χρόνια από ανεξήγητους έντονους πόνους στον δεξιό της δείκτη κατά το πλέξιμο αλλά και με τον κρύο καιρό.

Η γυναίκα απευθύνθηκε σε πλήθος ιατρικών ειδικοτήτων που θα μπορούσαν να εξηγήσουν και θεραπεύσουν ακολούθως τον πόνο στο δάχτυλο που συνοδευόταν από αντίστοιχες επώδυνες οχλήσεις -σαν τρυπήματα από καρφίτσα- στον ώμο και το άκρο του χεριού στη δεξιά πλευρά, δοθέντος επιπλέον πως δεν υπήρχε ιστορικό τραυματισμού. Προτού οδηγηθεί στο ιατρείο πόνου της Κλινικής Wigmore στην Αρμενία, είχε λάβει ανεπιτυχώς θεραπεία για νεύρωμα Morton και νόσο Raynaud.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης