Αντιγήρανση: Οι βιταμίνες που αναζωογονούν το δέρμα – Top tips για νεανικό πρόσωπο και σώμα

Αντιγήρανση: Οι βιταμίνες που αναζωογονούν το δέρμα – Top tips για νεανικό πρόσωπο και σώμα

Ανακαλύψτε πολύτιμα tips αντιγήρανσης καθώς και ποιες βιταμίνες θα πρέπει να εντάξετε στην καθημερινή σας διατροφή για να έχετε στο τσεπάκι σας τη μακροζωία και την νεανική όψη

220302213644_beauty
Το γήρας είναι μια φυσική διαδικασία από την οποία κανείς δεν εξαιρείται. Αποτελεί ένα από τα πιο δεδομένα πράγματα της ζωής. Τα χρόνια που περνούν αφήνουν τα σημάδια τους στο πρόσωπο, το σώμα, αλλά και το μυαλό. Διατηρώντας αυτά τα τρία όσο πιο νεανικά γίνεται ωστόσο, μπορούμε να κρύψουμε αρκετά χρόνια πίσω από ένα γυμνασμένο σώμα και νου, αλλά και πίσω από φρέσκο πρόσωπο.

Μέσα από τον παρακάτω οδηγό, θα βρείτε πολύτιμα αντιγηραντικά μυστικά που θα αποτελέσουν την αρχή για να «σβήσετε» μερικά χρόνια από το πρόσωπό σας.

Μυστικά για το πρόσωπο

Το πρόσωπο είναι τυπικά το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς σε έναν άνθρωπο. Αποτελεί ένα από τα σημεία του σώματος που δείχνει την πραγματική ηλικία κάποιου κυρίως μέσα από τις λεπτές γραμμές, τη δυσχρωμία και τα σημάδια, τις επιπτώσεις των υπεριωδών ακτινών. Για να καλυφθούν αυτές οι επιδράσεις του γήρατος, ο Δρ. Larry Fan, πλαστικός χειρουργός στο Σαν Φρανσίσκο ορισμένα μυστικά:



Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης