Προλάβετε τα απρόοπτα όπως οι υπερήρωες

Η ζωή ξεφεύγει συχνά από τον έλεγχό μας. Ένα ατύχημα ή μια ασθένεια μπορεί να φέρει δυσάρεστες ανατροπές για εμάς ή την οικογένειά μας. Ακόμη και τότε όμως, Η MINETTA Ασφαλιστική θα αποτελέσει την εγγύηση για την υγεία και το εισόδημά μας

211123173727_family
Κάποιες φορές, ευχόμαστε η ζωή να κυλούσε σύμφωνα με το δικό μας σενάριο, χωρίς απρόβλεπτα ή δυσάρεστες εκπλήξεις. Ερχόμαστε στον κόσμο στην αγκαλιά μιας οικογένειας και έπειτα δημιουργούμε τη δική μας, με την αγωνία τα μέλη της αλλά και εμείς οι ίδιοι να ζήσουμε χρόνια με ασφάλεια και υγεία.

Ευχόμαστε με έναν μαγικό τρόπο, με κάποια υπερδύναμη, να είχαμε σταματήσει το αυτοκίνητο που παραβίασε το στοπ, να είχαμε προλάβει την ασθένεια που εμφανίστηκε απροειδοποίητα ή ακόμα να είχαμε προβλέψει εκείνο το εργατικό ατύχημα που σημάδεψε την υγεία μας.

Μάλλον δεν θα γίνουμε ποτέ σούπερ ήρωες. Μπορούμε όπως πάντα να κάνουμε σούπερ επιλογές. Και μία τέτοια επιλογή βρίσκεται στα χέρια όποιου επιθυμεί το καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένειά του. Μετρώντας 50 σχεδόν χρόνια προσφοράς με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον ασφαλιζόμενο, η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική προνοεί για κάθε ανεπιθύμητο συμβάν όπως ασθένεια ή ατύχημα, αλλά και για τα μέλη της οικογένειας.

Τα Πακέτα Καλύψεων ΜΙΝΕΤΤΑ:

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης