Πανδημία – Διαβήτης: Πέντε αθλητές που μετέτρεψαν την ανησυχία σε ευκαιρία

Πανδημία – Διαβήτης: Πέντε αθλητές που μετέτρεψαν την ανησυχία σε ευκαιρία

Ο Declan, ο Sam, ο Gerd, o Ιβάν και ο Αλέξανδρος μετέτρεψαν τον φόβο του κορωνοϊού σε ευκαιρία να αφιερώσουν χρόνο στην ποδηλασία παραμένοντας πιστοί στη διαχείριση του διαβήτη τύπου 1

210421161523_TNN_Rhodes-1280x720
Η νόσος Covid-19 έχει γίνει αιτία θανάτου περισσοτέρων από 3 εκατομμυρίων ανθρώπων. Τα άτομα με χρόνια νοσήματα αποτέλεσαν «εύκολο στόχο» του κορωνοϊού. Οι πάσχοντες από διαβήτη τύπου 1 και 2 συγκαταλέγονται στις ευάλωτες ομάδες, που χρειάστηκε να προσέξουν πολύ ώστε να μην προσβληθούν από την απειλητική λοίμωξη.

Ο Declan, ο Sam, ο Gerd, o Ιβάν και ο Αλέξανδρος μετέτρεψαν τον φόβο του κορωνοϊού σε ευκαιρία να αφιερώσουν χρόνο σε αυτό που αγαπούν, την ποδηλασία και τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, παραμένοντας πιστοί στη διαχείριση του διαβήτη τύπου 1 από τον οποίο νοσούν.

Το ygeiamou.gr συνομίλησε με τους πέντε αθλητές με αφορμή το “International Tour of Rhodes 2021” (8-11 Απριλίου 2021) που διοργανώθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά στο νησί της Ρόδου. Ο Declan, ο Sam, ο Gerd, αθλητές της Team Novo Nordisk Pro Cycling (TNN) συμμετείχαν στον ποδηλατικό αγώνα που διοργανώθηκε με όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης