Κορωνοϊός: Νέο τεστ αντισωμάτων «δείχνει» ποιος χρειάζεται εμβολιασμό

Κορωνοϊός: Νέο τεστ αντισωμάτων «δείχνει» ποιος χρειάζεται εμβολιασμό

Ένας νέος τύπος τεστ αντισωμάτων που ήδη μελετάται, ενδεχομένως καταστεί χρήσιμος για να υποδείξει ποιοι έχουν άμεση ανάγκη εμβολιασμού κατά της Covid-19. Δείτε τι ακριβώς έχουν δημιουργήσει και μελετούν οι επστήμονες

200501120939_ERGASTHRIA-LAB-CHECK-ELEGXOS-FARMAKA-KORONAIOS-ARTHROU
Έναν νέο τύπο τεστ αντισωμάτων αναπτύσσουν τώρα οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Linnaeus το οποίο θα μπορεί να δώσει πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πώς το ανοσοποιητικό μας σύστημα αντιδρά στην COVID-19 και σε άλλους τύπους ιών και βακτηρίων. Σε σύγκριση με τα υπάρχοντα τεστ αντισωμάτων που χρησιμοποιούνται σήμερα, αυτή η γρήγορη εξέταση θα είναι πιο ακριβής και έγκυρη.

Οι ερευνητικές ομάδες, με επικεφαλής τους Ian Nicholls και Per Nilsson, αυτή την περίοδο αναπτύσσουν και αξιολογούν τη νέα διαγνωστική πλατφόρμα AVA (Attana Virus Analytics). Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχουν ήδη πραγματοποιηθεί τεστ με ορό, πλάσμα και ολοκληρωμένη ανάλυση αίματος προκειμένου να μελετηθεί η ανοσολογική απόκριση ενός ατόμου στον SARS CoV-2 και στο βακτήριο Clostridium tetani, που προκαλεί τέτανο.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης