LIVE

Κορωνοϊός

Κάνετε συχνά barbeque; Δείτε γιατί η συνήθεια αυτή απειλεί την καρδιά σας

191212215214_kreas-1280x720

Αν προτιμάτε το καλοψημένο κρέας μαγειρεμένο σε δυνατή φωτιά, ίσως έφτασε η στιγμή να αναθεωρήσετε. Διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε κατά το μαγείρεμα κόκκινου κρέατος για το καλό της υγείας σας

Έντονη γεύση ή υγεία; Όταν το δίλημμα αφορά το κρέας, τα συμπεράσματα πρόσφατης μελέτης από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Gyeongsang της Νοτίου Κορέας και δημοσιεύτηκε στο Nutrients, έδειξε ότι η κατανάλωση μαγειρεμένου σε υψηλή θερμοκρασία κόκκινου κρέατος συνοδεύτηκε από αύξηση μιας πρωτεϊνικής ένωσης που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και εγκεφαλικού επεισοδίου. καθώς επίσης να επιφέρει επιπλοκές σε περιπτώσεις ασθενών με διαβήτη.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης