Μην το ξοδέψεις... «Eau de μπατίρ»!

Μην το ξοδέψεις... «Eau de μπατίρ»!

Βγήκε η κολόνια που σε κάνει να νιώθεις... πλούσιος!

Μην το ξοδέψεις... «Eau de μπατίρ»!
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα επιστημόνων από την Ιαπωνία, η μυρωδιά του χρήματος κάνει τους υπαλλήλους να έχουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα στην εργασία τους. Αυτό μάλλον σκέφτηκε και εταιρεία αρωμάτων, η οποία αποφάσισε να το «αιχμαλωτίσει» στο μέγεθος ενός μπουκαλιού!

 

Ο Patrick McCarthy, εμπνευστής και δημιουργός του αρώματος, ένα για τον άνδρα και ένα για τη γυναίκα, εμπλούτισε τη μυρωδιά του πολύτιμου χαρτιού με το άρωμα από ροζ γκρέιπφρουτ, μανταρίνι, φρέζια, φρούτα του πάθους, πεπόνι και από το χαβανέζικο λουλούδι του γάμου, για εκείνη.

 

Για εκείνον, το άρωμα θα αποπνέει την έντονη αύρα του θαλασσινού αέρα σε συνδυασμό με το άρωμα εσπεριδοειδών, μαζί με δεντρολίβανο, την οσμή του γρασιδιού και πολύτιμα ξύλα.
Κλείσιμο

 

Όπως υποστηρίζουν οι κατασκευαστές, το άρωμα θα σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι, για να είσαι επιτυχημένος στη δουλειά σου και χρησιμοποιώντας το, «θα ανακαλύψεις τη δική σου προσωπική μυρωδιά της επιτυχίας». Το μπουκαλάκι θα είναι τοποθετημένο μέσα σε σχισμένα δολάρια.

 
Το άρωμα με το χαρακτηριστικό όνομα «Money» (χρήμα) κυκλοφορεί ήδη στην τιμή των 35 δολαρίων. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να το προμηθευτεί μέσω Ίντερνετ από την ιστοσελίδα https://www.liquidmoney.com/Buy-Money.html.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης