Κορωνοϊός - Βρετανία: Ευχές για «ταχεία ανάρρωση» της βασιλικής οικογένειας στον Μπόρις Τζόνσον

Κορωνοϊός - Βρετανία: Ευχές για «ταχεία ανάρρωση» της βασιλικής οικογένειας στον Μπόρις Τζόνσον

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η σύζυγός του, Κέιτ, ο Κάρολος και η Καμίλα, έστειλαν τις ευχές τους στον Βρετανό πρωθυπουργό που δοκιμάζεται από τον κορωνοϊό

vasilisa_elisavet_glipta
Ευχές στον Μπόρις Τζόνσον για ταχεία ανάρρωση, έστειλαν σήμερα η Βασίλισσα Ελισάβετ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, η Ελισάβετ τόνισε πως οι σκέψεις της βρίσκονται επίσης και στην έγκυο αρραβωνιαστικιά του Βρετανού πρωθυπουργού, Κάρι Σίμοντς, όπως επίσης και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Αυτή είναι η τρίτη φορά τις τελευταίες ημέρες, που η Βασίλισσα έστειλε δημόσια μηνύματα σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

«Νωρίτερα σήμερα η βασίλισσα έστειλε ένα μήνυμα στην Κάρι Σίμοντς και στην οικογένεια Τζόνσον. Η Αυτού Μεγαλειότητα είπε ότι όλοι τους βρίσκονται στη σκέψη της και ευχήθηκε στον Πρωθυπουργό πλήρη και ταχεία ανάρρωση» ανέφερε σε ανακοίνωσή του παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σε άλλο μήνυμα, που κυκλοφόρησε σχεδόν ταυτόχρονα, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ απέστειλαν επίσης τις ευχές τους στον Τζόνσον. «Οι σκέψεις μας βρίσκονται με τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του, που όπως πολλοί στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο πλήττονται από κορωναϊό. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε αυτή τη δύσκολη εποχή» τόνισε εκπρόσωπος από το παλάτι του Κένσινγκτον.

Επιπλέον, εκπρόσωπος του πρίγκηπα Καρόλου και της Καμίλα δήλωσς πως «ο πρίγκηπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης έστειλαν τις καλύτερες ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στον πρωθυπουργό».

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Βρετανία: Νέο, θλιβερό, αρνητικό ρεκόρ με 854 θανάτους

Να μην χαλαρώσουν οι περιορισμοί στη Βρετανία ζητά η αναπληρώτρια Αρχίατρος

Κορωνοϊός - Το μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ: Περισσότερο από ποτέ στη σύγχρονη ιστορία ενώνουμε τις δυνάμεις μας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης