Λιβύη: Η αμερικανική πρεσβεία ζήτησε την «άμεση» επανάληψη των πετρελαϊκών δραστηριοτήτων

libya_war

Οι πετρελαϊκές δραστηριότητες έχουν διακοπεί από τις στρατιωτικές δυνάμεις του Χαφτάρ 

Την άμεση επανάληψη των πετρελαϊκών δραστηριοτήτων στη Λιβύη ζήτησε η Αμερικανική πρεσβεία στη χώρα. Οι δραστηριότητες έχουν διακοπεί από το Σάββατο από τις στρατιωτικές δυνάμεις και τις φυλές που είναι πιστές στον Χαλίφα Χάφταρ.

«Οι δραστηριότητες της Εθνικής Επιχείρησης Πετρελαίου (NOC) πρέπει να επαναληφθούν αμέσως», αναφέρεται σε μήνυμα της αμερικανικής πρεσβείας στο Twitter, στο οποίο υπογραμμίζεται η «βαθιά ανησυχία» της για την διακοπή των εξαγωγών και της παραγωγής στις περισσότερες πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Γανυμήδης

Ο βλαμένος, να δώσει εντολή να αποσυρθούν οι εγκληματίες μισθοφόροι του απο την χώρα αυτή! -Τα μονοπώλια δεν υπολογίζουν τίποτα, αρπάζουν όπως μπορούν τον πλούτο των λαών. Να ανοίξουν τα μάτια οι Έλληνες πολιτικοί, διότι αυτοί που παρουσιάζονται σαν φίλοι, μας τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια. Να αναλύσουν την πολιτική των ΗΠΑ και Ισραήλ, η αφέλεια τυφλώνη.

zz

Τώρα χρειάζεται βοήθεια ο Χαφτάρ από την Ελλάδα να εξοντώσει οικονομικά τους φιλότουρκους , άμα λάχει και στρατιωτικά να βοηθήσαμε .

ΜΆΚΗΣ

Επενέβη Ο ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟΣ βλέποντας ότι τραβάει ζόρι ο φίλος του Ερντογάν έτσι είναι αυτές οι δουλειές άλλες φορές τον τρώνε και δροσίζονται τώρα δυστυχώς για αυτούς ζορίζονται.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης