Megxit: Η παρουσία της Μέγκαν στη βασιλική σύσκεψη του Σάντριγχαμ «δεν κρίθηκε απαραίτητη»

Megxit: Η παρουσία της Μέγκαν στη βασιλική σύσκεψη του Σάντριγχαμ «δεν κρίθηκε απαραίτητη»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ αποκάλυψε γιατί, τελικά, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι δεν συμμετείχε τηλεφωνικά στην «σύσκεψη κορυφής» του Σάντριγχαμ

megan
Τη Δευτέρα το βράδυ η βασίλισσα Ελισάβετ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «εγκρίνει» την παραίτηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τα βασιλικά τους καθήκοντα μετά από μια πρωτοφανή «σύσκεψη κορυφής» στο βασιλικό κτήμα στο Σάντριγχαμ.

Στην σύσκεψη πήραν μέρος, εκτός από την 93χρονη μονάρχη, ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος, μάλιστα, επισκέφθηκε νωρίτερα από όλους τη γιαγιά του για να έχει την ευκαιρία μιας κατ' ιδίαν συζήτησης μαζί της για το Megxit.

Αρχικά, σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που μίλησαν στον βρετανικό Τύπο, είχε γίνει γνωστό πως η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, που αυτή την περίοδο βρίσκεται με τον γιο της στον Καναδά, θα συμμετείχε στο οικογενειακό συμβούλιο των Βρετανών γαλαζοαίματων μέσω τηλεφώνου. Τελικά, διέρρευσε πως η δούκισσα του Σάσεξ δεν πήρε μέρος στην σύσκεψη για το μέλλον της ίδιας και του πρίγκιπα Χάρι, επειδή το παλάτι φοβήθηκε πως η παρέμβασή της δεν θα έμενε κρυφή.

Όμως, μόλις πριν λίγο, η δούκισσα και ο δούκας του Σάσεξ έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τη συμμετοχή της Μέγκαν στο οικογενειακό συμβούλιο του Σάντριγχαμ. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Χάρι και της Μέγκαν στο παλάτι του Κένσιγκτον, η πρώην ηθοποιός του δικαστικού δράματος Suits διαψεύδει πως της απαγορεύτηκε η τηλεφωνική συμμετοχή στην κρίσιμη σύσκεψη της Δευτέρας και υποστηρίζει ότι εκείνη επέλεξε «να αφήσει τις συζητήσεις για έξοδο από τη βασιλική οικογένεια στον πρίγκιπα Χάρι».

Κλείσιμο
Ο εκπρόσωπος Τύπου του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ δήλωσε: «Τελικά, οι Σάσεξ αποφάσισαν πως δεν ήταν απαραίτητο να συμμετάσχει η δούκισσα (στη σύσκεψη)».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης