Βίντεο... εφιάλτης για γονείς: 4χρονη περπατά στο περβάζι τετάρτου ορόφου

Βίντεο... εφιάλτης για γονείς: 4χρονη περπατά στο περβάζι τετάρτου ορόφου

Βγήκε από το παράθυρο, περπάτησε στο περβάζι που τη χώριζε μόλις λίγα χιλιοστά από το κενό και επέστρεψε πίσω - Η αστυνομία αναζητά τους γονείς

65465454
Σάλο έχει προκαλέσει στα κοινωνικά δίκτυα το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα κοριτσάκι μόλις τεσσάρων ετών να βγαίνει από το παράθυρο διαμερίσματος που βρίσκεται στον 4ο όροφο πολυκατοικίας και να περπατά στο περβάζι του τοίχου μέχρι το μπροστινό μπαλκόνι.

Φτάνοντας όμως, διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να μπει στο μπαλκόνι και ακολούθησε την αντίθετη πορεία, επιστρέφοντας στο διαμέρισμα από το παράθυρο. Το περβάζι στο οποίο περπατούσε, απείχε μόλις λίγα χιλιοστά από το κενό και η ζωή του κοριτσιού κρεμόταν από μια κλωστή.

Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε στην Playa Paraiso της Τενερίφης και οι γείτονες που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία αναζητά τους γονείς που σύμφωνα με τον Τύπο της περιοχής, είναι Φινλανδοί και την ώρα που η 4χρονη έκανε... βόλτα εκείνοι ήταν για μπάνιο.

Δείτε το βίντεο: 

Toddler runs on 4th-floor building ledge: Cops want Playa Paraiso parents in Adeje, Tenerife, Spain
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης