H αγκαλιά του Τζεφ Μπέζος στη σύντροφο του Κασόγκι - «Δεν είσαι μόνη» της είπε

H αγκαλιά του Τζεφ Μπέζος στη σύντροφο του Κασόγκι - «Δεν είσαι μόνη» της είπε

Ο Αμερικανός κροίσος ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να αποτίνει φόρο τιμής στον δολοφονηθέντα δημοσιογράφο Τζαμάλ Κασόγκι

000_1KZ0V6
Τη στήριξή του προς την ελευθερία του Τύπου εξέφρασε ο Αμερικανός κροίσος Τζεφ Μπέζος που ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να αποτίνει φόρο τιμής στον δολοφονηθέντα δημοσιογράφο Τζαμάλ Κασόγκι. Πάρέστη σε τηλετή μνήμης προς τιμήν του και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην Χατισέ Τζενγκίζ, σύντροφο του Σαουδάραβα δημοσιογράφου, αρθρογράφου της Washington Post.

Ο δημοσιογράφος δολοφονήθηκε με βαύναυσο τρόπο, την περασμένη χρονιά, στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, υπόθεση που αποτέλεσε μια ακόμη μαύρη σελίδα για την ελευθερία του Τύπου.

Ο ιδιοκτήτης της Amazon στάθηκε πλάι στην Χατισέ Τζενγκίζ, Τουρκάλα αρραβωνιαστικιά του δολοφονηθέντος που τον περίμενε έξω από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας, στην Κωνσταντινούπολη, την ημέρα της δολοφονίας του.

Η Τζενγκίζ κατηγορεί τη διεθνή κοινότητα για έλλειψη δραστηριοποίησης όσον αφορά στη δολοφονία Κασόγκι.

«Δεν είσαι μόνη» φέρεται να είπε ο Τζεφ Μπέζος στην Τζενγκίζ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής Daily Sabah, σε μια εκδήλωση που έγινε σε αίθριο 100 μέτρα από το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας.

«Κανείς δεν θα έπρεπε να υπομείνει ποτέ όσα εσύ» συνέχισε ο Αμερικανός επιχειρηματίας που αγκάλιασε την Τουρκάλα πίσω από το βήμα όπου είχε στηθεί για την εκδήλωση.

«Ακριβώς εδώ όπου βρίσκεσαι, κοιτούσες αυτόν τον δρόμο για ώρες, περιμένοντας – και εκείνος δεν βγήκε ποτέ. Είναι ασύλληπτο» πρόσθεσε ο Τζεφ Μπέζος.

«Και πρέπει να ξέρεις πως σε έχουμε στις καρδιές μας. Είμαστε εδώ», τόνισε.

000_1KZ0VS
000_1KZ14N
068_AA_02102019_1024532
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης