Μπέρδεψε τους Αμερικανούς το παλτό που φόρεσε η Μελάνια την 11η Σεπτεμβρίου

Μπέρδεψε τους Αμερικανούς το παλτό που φόρεσε η Μελάνια την 11η Σεπτεμβρίου

Η ραφή και το κουμπί προκάλεσαν το πρόβλημα

melania-exo
Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε στις ΗΠΑ το παλτό που φόρεσε η Μελάνια Τραμπ κατά την επίσκεψή της στην Πενσυλβάνια προκειμένου να τιμήσει τα θύματα της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου - στην Πενσυλβάνια συνετρίβη χάρη στην επέμβαση των επιβατών η πτήση 93 η οποία προοριζόταν να είναι το τρίτο αεροπλάνο που θα χρησιμοποιούσε η Αλ Κάιντα στην πολύνεκρη επίθεση του 2001.

Αυτό που προβλημάτισε τους Αμερικανούς ήταν η ραφή στο πίσω μέρος του παλτό της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Σύμφωνα με χρήστες του Twitter, η ραφή μαζί με ένα κουμπί που έχει το παλτό στο συγκεκριμένο σημείο θυμίζει έναν ουρανοξύστη και τη στιγμή της πρόσκρουσης ενός αεροπλάνου.



Κλείσιμο
trimp-foto
trimp-foto2


Οι αντιδράσεις δημιουργήθηκαν μετά την ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ από την κοινή του παρουσία με τη Μελάνια στην Πενσυλβάνια καθώς τότε για πρώτη φορά είδαν οι Αμερικανοί την πίσω πλευρά του ρούχου που είχε φορέσει και το 2018 η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

twit-mel2
twit-mel1
twit-mel4
twit-mel3
twit-mel6
twit-mel5
twit-mel7


Ωστόσο υπήρξαν και αυτοί που υπερασπίστηκαν την Μελάνια Τραμπ απορρίπτωντας τις θεωρίες συνωμοσίας για κάποιο «υπόγειο» μήνυμα της συζύγου του Αμερικανού προέδρου.

Η συζήτηση έφτασε μέχρι και τον Λευκό Οίκο με την εκπρόσωπό του Στέφανι Γκρίσαμ να χαρακτηρίζει «αστείες» τις αντιδράσεις.

twit-mel8
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης