Ώρες μετά το μακελειό στο Τέξας, ο Τραμπ πήγε «ακάλεστος» σε γάμο

Ώρες μετά το μακελειό στο Τέξας, ο Τραμπ πήγε «ακάλεστος» σε γάμο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται πως το συνηθίζει να περνάει μια βόλτα από γάμους οπαδών του που γίνονται στα ξενοδοχεία του

trump-wedding-crash
Μπορεί να είχαν περάσει μόλις λίγες ώρες μετά το μακελειό στο Ελ Πάσο του Τέξας με τους 20 νεκρούς, όμως ο Τραμπ δεν ακύρωσε το πρόγραμμά του.

Ειδικά αφότου αυτό περιελάμβανε ένα σύντομο πέρασμα από έναν γάμο οπαδών του, η δεξίωση του οποίου γινόταν σε ένα από τα ξενοδοχεία του.

Έτσι, ο Ντόναλντ Τραμπ μετά της συζύγου του Μελάνια, εθεάθησαν το βράδυ του Σαββάτου στο γλέντι του γάμου του Αλεξάντερ και της Αλίσια, στο Bedminster, το θέρετρο για γκολφ που διαθέτει ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο Νιου Τζέρσεϊ.

«Η νύφη, ο γαμπρός και οι καλεσμένοι τους μπόρεσαν να γνωρίσουν από κοντά τον Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία, καθώς γευμάτιζαν σε κτήριο που τους ανήκει», έγραψε ο φωτογράφος του γάμου σε ένα ποστ στα social media.

Κλείσιμο
Στις φωτογραφίες φαίνεται ο Τραμπ και η Μελάνια με τον γαμπρό και την νύφη, ενώ οι καλεσμένοι φώναζαν ρυθμικά συνθήματα υπέρ των ΗΠΑ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@donaldtrump_2020 joins Alyssa + Alexander @trumpgolfbedminster for their wedding celebration. #presidenttrump #president #weddingdjs #theknot #weddingwire #partywithtrio💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trio Productions (@triodjsnyc) στις



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#NEW President Donald Trump and First Lady Melania surprised guests and attended a wedding celebration at their golf club in Bedminster, New Jersey (August 3, 2019) 📸- @jenniferlamphoto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη First Family Trumps (@firstfamilytrumps) στις



Πριν από δύο εβδομάδες ο Τραμπ είχε εμφανιστεί «ακάλεστος» και σε άλλον γάμο, φανατικών οπαδών του, που είχαν ξετρελαθεί που τον είδαν από κοντά - κι ας ήταν μόνο για 15 δευτερόλεπτα!

Σύμφωνα με αμερικανικά μμε, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει κάνει περάσματα και από αρκετούς γάμους που γίνονται στο θέρετρό του στο Μαρ-α-λάγκο της Φλόριντα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης