Τρία μέλη της βρετανικής κυβέρνησης σκοπεύουν να παραιτηθούν την ημέρα που ο Μπόρις Τζόνσον θα ανακοινωθεί πως θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, αν επικρατήσει, όπως προεξοφλείται, στην εσωκομματική διαδικασία των Συντηρητικών, έγραψε η εφημερίδα The Times.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Ντέιβιντ Γκοκ έχει την πρόθεση να υποβάλει την παραίτησή του αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η —τελευταία γι’ αυτήν— ώρα της πρωθυπουργού Τερέζας Μέι στη Βουλή των Κοινοτήτων την προσεχή Τετάρτη, ανέφερε η εφημερίδα στον ιστότοπό της.
Ο Φίλιπ Χάμοντ, υπουργός Οικονομικών, και ο Ρόρι Στιούαρτ, υπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης, επίσης ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από το κυβερνητικό σχήμα πριν ο Τζόνσον αναλάβει το αξίωμα του πρωθυπουργού, κατά το ρεπορτάζ των Τάιμς.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.