Ο Μπόρις Τζόνσον δεν απαντά εάν θα μείνει με τη σύντροφό του στη Ντάουνινγκ Στριτ

Ο Μπόρις Τζόνσον δεν απαντά εάν θα μείνει με τη σύντροφό του στη Ντάουνινγκ Στριτ

Ο Τζόνσον απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις σχετικά με τον τσακωμό που είχε με τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς τον περασμένο μήνα

000_1IP8EC
Πλούσια είναι σεναριολογία γύρω από την εξέλιξη της σχέσης του φαβορί για την ηγεσία των Συντηρητικών της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, και της συντρόφου του. Μετά τον έντονο διαπληκτισμό ανάμεσα στο ζευγάρι στο σπίτι του πολιτικού, με αποτέλεσμα ένας γείτονας να καλέσει την αστυνομία φοβούμενος για την ασφάλεια μιας γυναίκας, επανήλθε στο προσκήνιο η όχι και τόσο ήρεμη ζωή του Μπόρις Τζόνσον.

Παρόλο που μετά τον επικό καβγά εμφανίστηκε χεράκι - χεράκι με τη σύντροφό του, θέλοντας να δώσει τέλος στα σενάρια περί χωρισμού, ο υποψήφιος για την ηγεσία της βρετανικής κυβέρνησης αρνήθηκε να απαντήσει εάν η σύντροφός του θα μετακόμιζε μαζί του στην επίσημη πρωθυπουργική κατοικία, στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο Τζόνσον, ο οποίος βρίσκεται στη διαδικασία του διαζυγίου με τη δεύτερη σύζυγό του, απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις σχετικά με τον τσακωμό που είχε, αργά τη νύχτα, με τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς τον περασμένο μήνα, με αποτέλεσμα οι γείτονες να καλέσουν την αστυνομία στο σπίτι του.

«Απλά δεν μιλάω για τους ανθρώπους που αγαπώ, διότι εάν τους σύρεις στα φώτα της δημοσιότητας, εκείνοι δεν μπορούν να απαντήσουν για τους εαυτούς τους» είπε ο Τζόνσον κατά τη διάρκεια ενός ντιμπέιτ για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος.

«Έχω έναν ιδιαίτερα ανελέητο κανόνα να μην σχολιάζω τέτοιου είδους πράγματα».

Ερωτηθείς με ποιον θα ζούσε μαζί στη Ντάουνινγκ Στριτ, ο πολιτικός απάντησε:

«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μπω σε καμία εικασία διατυπώνοντας θεωρίες σχετικά με τη ζωή μου στη Ντάουνινγκ Στριτ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης