Τουρκικός Τύπος: Ελλάδα και Τουρκία καταβάλλουν προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης στο Αιγαίο

Τουρκικός Τύπος: Ελλάδα και Τουρκία καταβάλλουν προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης στο Αιγαίο

Τουρκία και Ελλάδα θα επιχειρήσουν να αμβλύνουν την τεταμένη κατάσταση στην περιοχή, υποστηρίζουν τα περισσότερα τουρκικά δημοσιεύματα

fatih_12
Για προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης στο Αιγαίο κάνει λόγο ο τουρκικός Τύπος αναφερόμενος στις προγραμματισμένες συνομιλίες αντιπροσωπειών Ελλήνων και Τούρκων αξιωματούχων αυτές τις ημέρες στην Άγκυρα.

Οι διμερείς αντιπροσωπείες θα επιχειρήσουν να αμβλύνουν την τεταμένη κατάσταση στην περιοχή, υποστηρίζουν τα περισσότερα τουρκικά δημοσιεύματα.

Πρακτορείο «Αnadolu»

Για ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας- Τουρκίας στο Αιγαίο κάνει λόγο το τουρκικό πρακτορείο «Anadolu» αναφερόμενο στις προγραμματισμένες συνομιλίες αξιωματούχων Άμυνας των δύο χωρών στην Άγκυρα.

«Η ελληνική αντιπροσωπεία σε θέματα Άμυνας επισκέπτεται την Τουρκία για να συζητήσουν για τα μέτρα οικοδόμησης της εμπιστοσύνης των δύο χωρών».


Εφημερίδα «Ahval»

«Οι αντιπροσωπείες των Ελλήνων και Τούρκων αξιωματούχων θα προσπαθήσουν να αποκλιμακώσουν την τεταμένη κατάσταση στο Αιγαίο», γράφει η εφημερίδα «Ahval» αναφερόμενη στις προγραμματισμένες συνομιλίες τους στη τουρκική πρωτεύουσα.

Εφημερίδα «Hurrieyt»

«Πρόκειται για τον δεύτερο γύρο συναντήσεων μεταξύ των αντιπροσωπειών του τουρκικού και του ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας στο Αιγαίο», αναφέρει η τουρκική εφημερίδα «Hurriyet».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης