Τουρκικός Τύπος: Ελλάδα και Τουρκία καταβάλλουν προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης στο Αιγαίο

fatih_12

Τουρκία και Ελλάδα θα επιχειρήσουν να αμβλύνουν την τεταμένη κατάσταση στην περιοχή, υποστηρίζουν τα περισσότερα τουρκικά δημοσιεύματα

Για προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης στο Αιγαίο κάνει λόγο ο τουρκικός Τύπος αναφερόμενος στις προγραμματισμένες συνομιλίες αντιπροσωπειών Ελλήνων και Τούρκων αξιωματούχων αυτές τις ημέρες στην Άγκυρα.

Οι διμερείς αντιπροσωπείες θα επιχειρήσουν να αμβλύνουν την τεταμένη κατάσταση στην περιοχή, υποστηρίζουν τα περισσότερα τουρκικά δημοσιεύματα.

Πρακτορείο «Αnadolu»

Για ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας- Τουρκίας στο Αιγαίο κάνει λόγο το τουρκικό πρακτορείο «Anadolu» αναφερόμενο στις προγραμματισμένες συνομιλίες αξιωματούχων Άμυνας των δύο χωρών στην Άγκυρα.

«Η ελληνική αντιπροσωπεία σε θέματα Άμυνας επισκέπτεται την Τουρκία για να συζητήσουν για τα μέτρα οικοδόμησης της εμπιστοσύνης των δύο χωρών».


Εφημερίδα «Ahval»

«Οι αντιπροσωπείες των Ελλήνων και Τούρκων αξιωματούχων θα προσπαθήσουν να αποκλιμακώσουν την τεταμένη κατάσταση στο Αιγαίο», γράφει η εφημερίδα «Ahval» αναφερόμενη στις προγραμματισμένες συνομιλίες τους στη τουρκική πρωτεύουσα.

Εφημερίδα «Hurrieyt»

«Πρόκειται για τον δεύτερο γύρο συναντήσεων μεταξύ των αντιπροσωπειών του τουρκικού και του ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας στο Αιγαίο», αναφέρει η τουρκική εφημερίδα «Hurriyet».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

21223364

Γάλλοι βουλευτές εκφράζουν πικρόχολα σχόλια λίγο πριν η 16χρονη ακτιβίστρια απευθύνει ομιλία στην εθνοσυνέλευση – Η Σουηδή κάλεσε τους μαθητές να απέχουν από τα μαθήματά τους κάθε Παρασκευή

000_1J05U5

Στην Ινδία, το Μπανγκλαντές και το Νεπάλ, περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι επλήγησαν από τις κατακλυσμιαίες βροχές, που είχαν ως αποτέλεσμα τον εκτοπισμό δεκάδων χιλιάδων πολιτών