Viral βίντεο δείχνει αλλόκοτο πλάσμα σαν τον «Ντόμπι» του Χάρι Πότερ να... βολτάρει μέσα στη νύχτα

Viral βίντεο δείχνει αλλόκοτο πλάσμα σαν τον «Ντόμπι» του Χάρι Πότερ να... βολτάρει μέσα στη νύχτα

Πολλοί χρήστες εκφράζουν την αμφιβολία τους για τη γνησιότητα του κλιπ, που υποτίθεται ότι καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας

gomez
Τον γύρο των social media κάνει τα τελευταία 24ωρα ένα viral βίντεο, που δείχνει ένα παράξενο πλάσμα να περπατάει κοντά στην είσοδο ενός σπιτιού στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το παράξενο κλιπ ανέβασε την περασμένη Πέμπτη μια Αμερικανίδα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Faceboοκ, ισχυριζόμενη ότι το κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας έξω από το σπίτι της.

Το βίντεο, που έγινε αμέσως viral σε διάφορες πλατφόρμες, δείχνει ένα μικρόσωμο «ον» με παράξενο σχήμα να διασχίζει το δρομάκι μπροστά από την είσοδο του σπιτιού της γυναίκας, όπου είναι παρκαρισμένο το αμάξι της.

Horry Potter dobby found in CCTV footage
Κλείσιμο


«Ξύπνησα το πρωί της περασμένης Κυριακής και είδα αυτό στο υλικό από την κάμερα ασφαλείας. Προσπαθώ να καταλάβω... τι στο καλό συμβαίνει; Αρχικά είδα μια σκιά να περνάει μπροστά από την εξώπορτά μου και μετά είδα αυτό το πράγματα. Έχει ξαναδεί κάποιος από εσάς κάτι τέτοιο στην κάμερά του; Οι άλλες δύο κάμερες δεν το κατέγραψαν για κάποιο λόγο», έγραφε η γυναίκα στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση είχε συγκεντρώσει μέχρι εχθές πάνω από 118.000 shares και 34.000 αντιδράσεις.

Αρκετοί χρήστες αμφισβήτησαν τους ισχυρισμούς της γυναίκας ότι το βίντεο καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της και μίλησαν για ξεκάθαρα πλαστό βίντεο. Η πλειοψηφία των σχολίων ωστόσο δεν αφορούσε στην αμφίβολη αυθεντικότητα του βίντεο αλλά στο γεγονός ότι το αλλόκοτο πλάσμα θυμίζει πολύ έντονα τον... αδικοχαμένο «Ντόμπι» από τις ταινίες του Χάρι Πότερ.

dobby-mesa


«Γιατί ο Ντόμπι δείχνει σαν να βγήκε από ένα μπαρ στις 3 τα ξημερώματα;» έγραψε ένας χρήστης, με κάποιον άλλον να σχολιάζει αστειευόμενος: «Είστε όλοι βλάκες. Επειδή ο Ντόμπι σκοτώθηκε στην ταινία δεν σημαίνει ότι ο ηθοποιός που παίζει τον Ντόμπι είναι νεκρός στην πραγματικότητα. Μερικοί άνθρωποι ξεκάθαρα δεν σκαμπάζουν τίποτα για το πώς λειτουργεί ο κινηματογράφος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης