Βέλγιο: Ο πρώην βασιλιάς Αλβέρτος Β' αντιμέτωπος με πρόστιμο αν ξαναρνηθεί τεστ DNA

mona343

 5.000 ευρώ την ημέρα θα κληθεί να πληρώσει ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος Β΄ αν ξαναρνηθεί να υποβληθεί σε εξέταση DNA

Πρόστιμο 5.000 ευρώ την ημέρα θα κληθεί να πληρώσει ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος Β΄ αν ξαναρνηθεί να υποβληθεί σε εξέταση DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι ο βιολογικός πατέρας μιας 50χρονης Βελγίδας Ντελφίν Μποέλ.

Τον Φεβρουάριο του 2019, ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος Β΄ αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση DNA, όπως τον διέταξε πέρσι ένας δικαστής, καθώς ο πρώην μονάρχης αποφάσισε να ασκήσει αίτηση αναίρεσης στις δύο αποφάσεις που είχε εκδόσει πέρσι τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο το Εφετείο των Βρυξελλών.

Δικαστήριο στις Βρυξέλλες εξέδωσε, όμως, απόφαση, ο 84χρονος πρώην μονάρχης να δώσει δείγμα σάλιου σε τρεις μήνες προκειμένου να μην θεωρηθεί ως ο βιολογικός πατέρας της 50χρονης Ντελφίν Μποέλ.

dal12
H 50χρονης Βελγίδα Ντελφίν Μποέλ


Ο Αλβέρτος Β΄ αρνείται μέχρι σήμερα ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της Ντελφίν Μποέλ.

Οι φήμες ότι ο βασιλιάς είχε ένα εξώγαμο παιδί, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1999 σε μια μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία για τη σύζυγό του.

Οι φήμες αυτές προκάλεσαν βασιλικό σκάνδαλο και όπως ήταν αναμενόμενο ένα διαρκές κουτσομπολιό στο Βέλγιο.

Η 50χρονη Ντελφίν Μποέλ υποστήριξε για πρώτη φορά ότι η βασιλιάς Αλβέρτος Β' ήταν ο βιολογικός της πατέρας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2005.

Η μητέρα της Μποέλ, ισχυρίστηκε ότι οι δύο τους είχαν ερωτική σχέση για 18 ολόκληρα χρόνια και συγκερκιμένα από το 1966 μέχρι το 1984 και ότι καρπός του έρωτας τους ήταν η Ντελφίν Μποέλ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

000_1LK2LS

Ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων θα αποφασίσει τη Δευτέρα αν θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να προτείνει τη διεξαγωγή νέας ψηφοφορίας για τη συμφωνία του Τζόνσον με την Κομισιόν - Πώς εξελίχθηκε η κρίσιμη ψηφοφορία του Σαββάτου - Ογκώδης συγκέντρωση διαδηλωτών στους δρόμους του Λονδίνου

000_1LK0SN

Νέα φάση αβεβαιότητας για το Brexit, καθώς το βρετανικό κοινοβούλιο υπερψήφισε τροπολογία που υποχρεώνει τον Τζόνσον να καταθέσει ολόκληρη τη νομοθεσία για την αποχώρηση, προτού θέσει προς έγκριση τη συμφωνία που πέτυχε με την Ε.Ε.

7
sa

Ο Ισπανός πρωθυπουργός απέρριψε, υπό τις συνθήκες βίας που επικρατούν, το αίτημα του ηγέτη της Καταλονίας να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι  - «Δεν θα δοθεί ανεξαρτησία στην Καταλονία, επειδή δεν είναι νόμιμη» συμπλήρωσε ο Σάντσεθ - «Θα πάμε όσο μακριά θέλει ο λαός της Καταλονίας να πάμε», ανέφερε ο Καταλανός ηγέτης

8