Πρωτοφανής πρόκληση από Ακάρ: Μας ανήκει και το Αιγαίο και η Κύπρος!

«Εχουμε πάρει κάθε μέτρο (...) στο πλαίσιο της αντίληψης ''αν πεθάνουμε θα γίνουμε ήρωες, αν ζήσουμε θα γίνουμε βετεράνοι''» τόνισε ο Τούρκος υπουργός Αμυνας Χουλούσι Ακάρ

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ.

«Έχουμε 780.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα εδάφη της πατρίδας μας. Μιλάμε για 780.000. Κάποτε έλεγα 800.000 για να γίνει εύκολα κατανοητό. Κάποιοι παρεξήγησαν και μου είπαν ποια εδάφη πήραμε; Αμάν να είμαστε προσεκτικοί, 780.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Κι έχουμε και τη Γαλάζια πατρίδα 462.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων.
Μας ανήκει και η θάλασσα και ο βυθός. Οι θάλασσες! Η Μαύρη θάλασσα, το Αιγαίο, η ανατολική Μεσόγειος και μέσα σε αυτά και η Κύπρος. Έτσι λοιπόν αυτές οι περιοχές είναι στο περιβάλλον του ενδιαφέροντός μας και είναι περιοχές που είμαστε υπεύθυνοι για να εξασφαλίσουμε την ειρήνη και την ηρεμία», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, την ώρα που ήταν στην Τουρκία ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Σε ομιλία του την Πέμπτη στο εργοστάσιο συντήρησης της Πολεμικής Αεροπορίας, είπε ότι «είμαστε πάντοτε υπέρ της ειρήνης, του διαλόγου και των σχέσεων καλής γειτονίας στη Μαύρη Θάλασσα, την ανατολική Μεσόγειο, την Κύπρο, ωστόσο δεν θα παραβιάσουμε ούτε στο ελάχιστο τα δικαιώματα αυτού του λαού».

Ο Τούρκος υπουργός ανέφερε ότι «έχουμε πάρει κάθε μέτρο που περνάει από το χέρι μας και θα συνεχίσουμε να το παίρνουμε στο πλαίσιο της αντίληψης “αν πεθάνουμε θα γίνουμε ήρωες, αν ζήσουμε θα γίνουμε βετεράνοι”».


Πρωτοφανής πρόκληση από Ακάρ: Μας ανήκει και το Αιγαίο και η Κύπρος!


Δείτε βίντεο: Πρωτοφανής πρόκληση από Ακάρ: Μας ανήκει και το Αιγαίο και η Κύπρος!
Πρωτοφανής πρόκληση από Ακάρ: Μας ανήκει και το Αιγαίο και η Κύπρος!

ΣΧΟΛΙΑ (181)

khan

καλά 'νταξ. για την ώρα πάρε τα τέτοια μας.

Μ.

Μη ταράζεται υπουργέ μου. Ο Κατρούγκαλος ξέρει τη δουλειά του...

ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΕ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ

ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ

axinos

Και εμάς μας ανήκει η Αίγυπτος, η Τουρκία, η Συρία, η Ιορδανία, το Ιράκ και το Ιράν, που αποτελούν μέρη της αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μετά μας ανήκει η Ιταλία, η μισή Γαλλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Αλβανία, η Σερβία και όλη η γύρω περιοχή, συν την Τουρκία (πάλι), που αποτελούσαν τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Γενικά μας ανήκουν τα πάντα και πασών των Ρωσιών.

Ο Ελληνικός Στρατός υποχωρεί όταν βλέπει Τουρκο

Και οι πολιτικοι(μπλε, πράσινοι, κόκκινοι) σκύβουν στα τέσσερα στον Ερντογαν. Μόνο ο Λαός μπορεί να απελευθερώσει τη πατρίδα από τη Κομμαντατουρ.

Steve

Ξέχασες Μάλτα, Κορσική και Νησιά Φεροες!!

Μανιατης

τη μυκονο παρτην ελευθερα

ΑΧ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΛΕ

ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΟ ΤΥΡΙ ΤΗΝ '''ΚΟΠΑΝΙΣΤΗ ''

Π.Κ.

Οι Τούρκοι δεν άφησαν ποτέ ευκαιρία να πάει χαμένη. Έτσι και τώρα με την ευκαιρία που τους έδωσε ο Κατρούγκαλος με την "παραδοχή" του περί δικαιωμάτων της Τουρκίας στη Μεσόγειο, ξεκινούν εκστρατεία για να "μάθει" ο πλανήτης ποια είναι αυτά τα δικαιώματα τους και έτσι να μας αναγκάσουν να κατέβουμε στο τραπέζι των διαπραγματέυσεων, αφού ουσιαστικά παραδεχτήκαμε μέσω του ΥΠΕΞ μας πως τους στερούμε από αυτά. Υπάρχει κανείς εδώ να μου εξηγήσει σε τι διαφέρει αυτό από εσχάτη προδοσία;

ΓΙΩΡΓΟΣ Ψ.

Θα προλάβει το κτηματολόγιο ή θα τρέχει και δεν θα φτάνει?

kapoios

Προδότες, ρουφιάνοι, συριζαίοι

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης