Γιούνκερ: Για δεύτερη φορά απαντά στο κινητό του ενώ βρίσκεται στο βήμα!

Γιούνκερ: Για δεύτερη φορά απαντά στο κινητό του ενώ βρίσκεται στο βήμα!

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που ήταν στο βήμα της Συνόδου Κορυφής Ε.Ε - Αραβικού Συνδέσμου - Είχε ξανασυμβεί στις Βρυξέλλες το 2017

Juncker-phone-ena
To γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που απεικονίζει τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ από το βήμα του Σαρμ ελ Σέιχ, όπου διεξαγόταν η σύνοδος Κορυφής Ε.Ε. και Αραβικού Συνδέσμου, να μιλάει στο τηλέφωνο την ώρα που ανέλυε τα προτεινόμενα μέτρα της Ε.Ε για την κρίση στη Βενεζουέλα.

Για τα διεθνή ΜΜΕ, ο επικεφαλής της Κομισιόν έκλεψε χθες την παράσταση στην Αίγυπτο.

Την ώρα της ομιλίας του ακούστηκε ξαφνικά ένας ήχος. Σαν να μην τρέχει τίποτα, ο επικεφαλής της Κομισιόν έβγαλε από την τσέπη το κινητό του για να δει ποιος τον καλεί. Ήταν η σύζυγός του. Κλείνει το τηλέφωνο και συνεχίζει την ομιλία του. Όμως η σύζυγός του επιμένει. Της το ξανακλείνει. Το περιστατικό σημειώθηκε για μία ακόμη φορά και τότε ο Γιούνκερ απάντησε στην κλήση, ψιθύρισε δύο λογάκια και στη συνέχεια απολογήθηκε στο κοινό χαμογελώντας.

«Είναι ο συνήθης ύποπτος: η γυναίκα μου», είπε ο πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής και συνέχισε την ομιλία του.



Κλείσιμο
Κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη χθες στην Αίγυπτο είχε γίνει τον Ιούλιο του 2017 με τους δημοσιογράφους να κρέμονται από τα χείλη του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ καθώς από το βήμα της Κομισιόν ήταν έτοιμος να κάνει ανακοινώσεις.

«Με συγχωρείτε είναι η γυναίκα μου», είπε ο Γιούνκερ βλέποντας την κλήση στο κινητό του. Τελικά όμως βιάστηκε γιατί όταν ξαναείδε την κλήση αναφώνησε. «Ωχ δεν ήταν η γυναίκα μου. Ήταν η Μέρκελ».

EU's Juncker disrupts his own presser with ringing phone, confuses his wife with Merkel
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης