ΗΠΑ: Δίμηνη αναβολή στη φυλάκιση του Μάικλ Κόεν

ΗΠΑ: Δίμηνη αναβολή στη φυλάκιση του Μάικλ Κόεν

Προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα

19388463
Ο Μάικλ Κόεν, ο πρώην προσωπικός δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, θα παρουσιαστεί σε ομοσπονδιακή φυλακή για να εκτίσει την ποινή του στις 6 Μαΐου, αφού ένας δικαστής ενέκρινε σήμερα το αίτημά του για δίμηνη αναβολή προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα.

Οι συνήγοροι του Κόεν είχαν ζητήσει αυτήν την αναβολή από τον δικαστή Ουίλιαμ Πόλεϊ ώστε ο πελάτης τους να προλάβει να κάνει "εντατική φυσικοθεραπεία" αλλά και για να προετοιμάσει την κατάθεσή του σε τρεις Επιτροπές του Κογκρέσου.

"Ο κ. Κόεν υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείριση στον ώμο και αυτός ο χρόνος θα του επιτρέψει να συνεχίσει τη φυσιοθεραπεία του", ανέφεραν.

Την επόμενη εβδομάδα ο Κόεν πρόκειται να καταθέσει σε τρεις Επιτροπές της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας.

Τον Δεκέμβριο ο πρώην στενός συνεργάτης του προέδρου Τραμπ καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών για αδικήματα που σχετίζονται με παραβίαση της νομοθεσίας περί εκλογικών δαπανών, κυρίως για τα χρήματα που κατέβαλε σε γυναίκες οι οποίες ισχυρίζονταν ότι είχαν ερωτικές σχέσεις με τον Ρεπουμπλικανό μεγιστάνα, πριν από πολλά χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης