Χίλαρι Κλίντον: Η «die hard» προεδρική υποψήφια «δεν αποκλείει» το ενδεχόμενο να κατέβει στις εκλογές του 2020!

Χίλαρι Κλίντον: Η «die hard» προεδρική υποψήφια «δεν αποκλείει» το ενδεχόμενο να κατέβει στις εκλογές του 2020!

Σε θηλυκό «Τζον Μακλέιν» τείνει να εξελιχθεί η Χίλαρι Κλίντον, αφού αποδεικνύεται... πολύ σκληρή για να πεθάνει «πολιτικά»

hillary
Σε θηλυκό «Τζον Μακλέιν» (τον ήρωα της διάσημης σειράς ταινιών «Die Hard») τείνει να εξελιχθεί η Χίλαρι Κλίντον, αφού αποδεικνύεται... πολύ σκληρή για να πεθάνει «πολιτικά».

Αρκετά αμερικανικά ΜΜΕ αναβιώνουν σήμερα το σενάριο να βρεθεί ξανά αντιμέτωπη η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ με την «νέμεσή» της, τον Ντόναλντ Τραμπ, στις αμερικανικές εκλογές του 2020.

Τα περισσότερα δημοσιεύματα επικαλούνται τις αποκαλύψεις που έκανε εχθές, Κυριακή, ο Τζεφ Ζελένι, ανταποκριτής του CNN στον Λευκό Οίκο, στην εκπομπή Inside Politics.

Όπως ανέφερε ο Ζελένι, τουλάχιστον τρία άτομα από τον στενό κύκλο της Κλίντον του εκμυστηρεύθηκαν ότι, μέχρι και την περασμένη εβδομάδα, η πρώην υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ δεν απέκλειε το ενδεχόμενο να κατέβει ξανά στις επόμενες εκλογές.

Ειδικότερα, η Χίλαρι φέρεται να είπε ότι «δεν κλείνει καμία πόρτα», δεδομένης της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί μετά τις αλλεπάλληλες συλλήψεις πρώην συμβούλων και συνεργατών του Τραμπ.

Ο Ζελένι έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο ίδιος δεν θεωρεί και τόσο πιθανό το σενάριο να δούμε τελικά την Χίλαρι Κλίντον αντιμέτωπη ξανά με τον Τραμπ το 2020.

Κλείσιμο
«Μην θεωρήσετε ότι είναι θέμα χρόνου μέχρι να ξεκινήσει την καμπάνια της ή ότι κάνει ήδη σχέδια. Αρκετοί φίλοι της δηλώνουν ότι θα εκπλαγούν αν τελικά το αποφασίσει. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι ακόμα το συζητά. Θέλει να νικήσει τον Τραμπ», είπε ο ανταποκριτής του CNN στον Λευκό Οίκο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης